• Gaming Vijesti
  • Završen osnovni razvoj i produkcija scenarija za Final Fantasy XVI

foggy da su stavili da im treba pomoc na scenariju i prici tako da ne ispadne proljev, onda bih mozda razmislio o prijavi, ali sada je vec kasno, steta je ucinjena.

maverick Pa kak sad, izjavio si da ti se sviđa smjer koji prikazuju s ovim nastavkom? Jedina pretpostavka koju možeš uzet u ozbir je ta da je Square iza svega i da će napravit neku glupost. Prijavi se za hejtera, natjeraj ih da ukinu sve anime reference i bilo što s velikim očima iz igre.

maverick foggy prvo ja sam se obratio doktoru, ali je dosao deturni redar i slozio litaniju, a ako te hvata susramlje imam i zato vakcinu, stavis me na ignore i zajedno sa svojom ekipom odjebes. Fala i dovidjenja.

Izgleda da su ti te tvoje klikerske igre učinile štetu, jerbo ovak koment je za Baldur's 3 temu 🙂 Mašio si futbal i ne moraš bit bezobrazan, ovdje pričamo o FF-u XVI i tebe sam tagirao jer traže kadar a tebi se igra sviđa. Kud si odmah otišao?

foggy
        Provociraš ga. Ajde smirite obojica doživljaje. Hvala.

Icek Provociraš ga. Ajde smirite obojica doživljaje. Hvala.

Sorry, ali ne provociram, nego sam čovjeka tagirao iz gore navedenog razloga, a ovaj zadnji post mu je postan u krivu temu.
          U svakom slučaju pošto očito ne možemo stay on topic, nema smisla dalje ni raspravljat. Jadan FFXVI, nije to zaslužio od nas.

Logo mi je super btw, prvi dojam o igri užas, sad malo kak nailaze stvari tak mi se vraća volje za igrom. Valjda će bit nekog mesa kad sajt dignu.

foggy svidja mi se smjer u kojem idu, ali kao i uvjek bojim se da ce prica ici u anime vode. Ja volim anime, ali ne u igrama. Prvo i osnovno ucinio bih da konacno i Bad guy pobjedi ili da ga barem ne naprave more likable than main Protagonists pa cu tada navijati za svoju druzinu.

Nadalje kao sto rekao na combatu radi bivsi combat dizajner za dmc igre, sto ce reci da combat nece biti sranje kao u ff15 ili 7r ili nedaj boze pecinski Turn based.

Likovi izgledaju kao ljudi, a ne hentai cast i to je veliki plus.

Zapravo sve upucuje ukljucujuci i setting na potencijalno najbolji ff.

Logo je odlican, samo da bude na bjeloj pozadini i da cover igre bude takav, a ne naljepite CGI manekenske face.

maverick Volio bih da bad guy bude bas to sta kazes, da totalno izokrenu taj aspekt i da bude mracno. To bi bilo prejebeno.

Jebiga sad ovo ostalo ti necu komentirat jer nema potrebe, ali ako fajt naprave dobrom akcijom nemam problem s tim. Svasta se tu moze izvest u tom svijetu magija, summona i hladnog oruzja, bitno da im RPG sustav bude kvalitetan.

Kad se malo zagledam u ovu sliku iz vijesti, uvijek me vuce na FFXV kad si na kraju bradat.
            Prerano mi je rec bilo sto rec, ali pratim ih i pisem cim nesto novo skoci.

foggy trailer itekako nagovjesta mracnu atmosferu i pricu, ali strah postoji da ce se sve svesti na spasi svijet od zla. Medjutim za pricu je zaduzen, ako se ne varam, tim koji je radio na shadowbringer i realm reborn pa optimizam postoji da ipak dobijemo kvalitetnu pricu.

Rpg Elementi se nadam da ce biti po uzoru na ff12 i 14 (sto vjerojatno i hoce).

Ja sam se najezio kada sam gledao trailer, a to mi se nije dogodilo jos od BotW 2017 trailera. Ocekujem velike stvari od SE i da se vrate na tron gaminga. Ako flopaju, jao si ga njima.

maverick Sve mi od tog pase i apsolutno nek tak i bude, prezivit cu sve svoje potajne zelje samo da konacno FF vrate u neka bolje vremena.

Zanimljivo da su vec toliko napravili, sad onaj fini dio i poliranje. I stvarno se toplo nadam da ce side content bit normalan, ono u zadnjem fajnalu je bilo sramotno.

foggy side content je nazalost u jrpg gotovo uvjek slab. Fetch questovi koje zaboravis 2 min nakon sto ih odradis. Meni su Huntovi npr odlican side content i volio bih tako sta i ovdje vidjeti.

Kikiller Ma nema šanse,i ti to dobro znaš Bobo

Ovisi na koje doba slave gledate. Za mene je peak bila 2006. tj 2007. u EU kada je dosao FF12 i zato se veselim ovom nastavku jer radi dio tima koji je radio na toj igri kao i na FF14.

Ne treba biti nerealan i ocekivati nesto tipa FF7 do FF10, a jos nepotrebnije je jednom kada igra izadje grintati kako nije kao ti naslovi jer se to odmah iz ovoga trailera da vidjeti, kao i spomenuta cinjenica tko radi na igri.

Ja sam znao da sa FF7remake necu dobiti nesto tipa FF12 i to mi nije smetalo i igra mi je ok, ali ima ipak previse problema koji su apsolutno nevezani za ranije nastavke. Vrlo je vazno realno procjeniti na temelju trailera, izjava devova i opcenito uvida u tim koji radi na nekom projektu, o kakvoj se igri radi, a ne buckati kasnije, sto rade fenbojevi najcesce kad nije onako kako su si oni zacrtali da treba biti, bez obzira na prijasnje prikaze i informacije.

Mene najvise jebe ako cu morati cekati dugo na PC verziju. Ili cu pak biti primoran uzeti PS5 .

maverick Meni su Huntovi npr odlican side content i volio bih tako sta i ovdje vidjeti.

Apsolutno, jedan od najboljih načina kako ubaciti kvalitetan i zabavan content. Još kad je raznovrsno i dobro razrađeno kao u FF-u 12, ja tu nemam što reć osim dajte mi još. FFX mi je isto imao dobrih strana kao Sphere grid koji se kasnije mogao modificirati, ona neka arena i Blitzball koji mi je genijalan bio. Pa barem oni imaju bogatu povijest dobrog sadržaja.

Kad ti očekivanja potonu, uvijek je malo backfire, normalna stvar. Na žalost, ja iz trailera nisam vidio neki spektakl i puno toga je mrvica u moru veće slike. Zato čekam još detalja i da vidimo.

foggy meni su cak i oni huntovi u ff13 na gran pulsu bili ok i odradjivao sam ih sa gustom.

Pa trailer nije nesto spektakularan, ali i bolje je tako. Ff13 i 15 trailer su bili nabrijani do ibera, a na kraju tresla se brda, rodio se mis.
                      Smtram da je trailer dosta toga otkrio. Esperi kao moguce u prvom planu (lajkam), mracna prica (pozdravljam), ljudoliki main protagonist/i (moze), dmc4 combat (svrsavam), fantasy setting (ekstaza), nenabrijana grafika zbog koje necemo morati hodati (nadam se) usporeno po skelama i ulicama ko usporena kokos te za kraj maestralna zvucna podloga. Iskreno ne trebam vise nista vidjeti, mene su kupili!