Hvala na članku.
Ja sam bio jedan od tih spomenutih koji je bio uvjeren da 19.11. CP2077 dolazi na PS5.
Eh, prevarih se grdno!
Hvala na članku.
Ja sam bio jedan od tih spomenutih koji je bio uvjeren da 19.11. CP2077 dolazi na PS5.
Eh, prevarih se grdno!
Pa Bungie je najavio da će Destiny 2 odmah na next-gen konzolama ići u 4k i 60fps nećemo morati čekati slijedeću godinu kao za Cyberpunk. Vjerovatno i još neka igra s ovog spiska dobije odmah patch za PS5.
Pa hoće. Valhalla, Legion...većina. Cyberpunk sam samo naveo kao primjer jer puno ljudi misli da 19.11. igra pravu, patchiranu PS5 verziju.
Flipper Malo me zbunio taj primjer pa sam mislio da nijedna neće dobit odmah patch, sad mi je već lakše
Ja bi za Knack free upgrade.Najbolja igra.
A ostale igre bez nadogradnje odnosno nekih poboljsanja ce biti day 1 dostupne ili kako? Npr. Zanima me Mafia.Krenuo bi i RDR2 jos jednom. Opcenito library sa Ps4 koji imam,hoce li to bit dostupno odmah po izlasku PS5?
19marksman89
Igrat ćeš PS4 verziju. Možda će imati boost u performansama (bolji fps ili stabilnija rezolucija, ako je dinamična)
Cijeli library je dostupan.
Super..dovoljno
19marksman89
Doduše, dosta igara će dobiti neku vrstu patcha ili podrške za bolju verziju na PS5. Mislim da je Sony rekao svim devovima koji su izbacili igre od šestog mjeseca pa sve do danas, da moraju imati PS5 podršku u nekom obliku. Znači postoji vjerojatnost za boljim verzijama na PS5 u nekom srednjem roku.
Je li to vrijedi za diskove ili samo ako je igra digitalno skinuta? Recimo ja imam The Witcher 3 na disku. Mogu li ga ubaciti u PS5?
Očekujem minimalno da sve PS4 igre out of the box na PS5 se izvode bolje nego na mom launch day PS4. A onda možemo pričati dalje o patchevima za boostanje performansi.
Je li se zna hoce li se last of us 2 moci igrati na ps5?
Hoće, za razliku od Super Marija.