• Gaming Vijesti
  • Šef Xboxa tvrdi da će proći jako puno vremena prije nego što 8K postane standard

Priča kao da su konzole jedini izvor tehnološke naprednosti u svijetu igara, i da samo od njihovih konzola ovisi svijet tehnologije.

A zaboravio je da jedan PC gamer sa 3090icom i 8K monitorom grohotom hrokće od smijeha dok čita ovaj članak.

Raziel Krohokat cu kad naprave remake remastered Soul Reavera..A i 4k je prenapuhano cudo,imam g7 monitor i ne mislim ga mjenjat zadugo.

master_x Koliko ti treba para za taj setup?cca. 20.000kn

Samo 8k monitori su 3k+ Eura. Jednostavno nije standard. Strpljenja. Bit će.

master_x

Ne priča se o cijeni, već o izvodivosti projekta.

I 20.000 kuna nije nešto što je jednom čovjeku danas nedohvatljivo ili previše. Ljudi danas imaju i veće mjesečne plate od ove cifre, tako da ima neko ko ne žali novce na ono što mu predstavlja ličnu satisfakciju.

@ScoobyDoo
    Nek mi ne diraju svetinju, mogu je samo pokvariti.
    Iako Legacy of Kain na današnjoj generaciji bi mi definitivno izmamio suze na oči..

Koga briga za 8k, velika vecina ljudi je tek na FHD a ovi pričaju o 8k. Radije da se fokusiraju na fps i da ne vidimo igre u 30fps-a više nikada.

A jel vama iskreno treba taj 8k? Ne znam cemu rasprava o takvim stvarima. Meni je 1080p 60 fps i vise nego dovoljno, stvarno ne vidim razlog za plakanjem za necim sto je u biti potpuno nebitno.

Raziel Bas je neki frajer uradio HD mod za dreamcastovu verziju i izgleda bas lijepo.Kad sam vidio dobio sam nadu da ce izbaciti kvalitetan remastered.Bar se nadam 😎😎

biver jesi probao? pitam, jer neki od vodecih tech strucnjaka i reviewera su probali i ostali sa cvaljama do poda kako to dobro i imerzivno izgleda. Ali slazem se da ne treba plakati

Ovo sam gledao prije par dana, i Greybackov članak me baš podsjetio na ovaj video.
          Dojmovi lika koji je igrao sve govore.

chono7 Ma nepotrebno je, nisam probao, ali isto tako nisam probao niti simulator za igranje utrka od 30000 usd u kojem bi ti isto tako pale cvalje. Ako me razumijes.

Nije važno u kojem svijetu ja živim.

Ali je važno reći da ljubav prema onome što istinski voliš i u čemu pronalaziš ličnu satisfakciju nema cijenu.
          I sve je to već realno i izvodivo. I hvala onome ko god nam je to omogućio.

Meanwhile, globalna prodaja 8K TV-a za 2019. je bila ravno 0,1%. Baš relevantna tema, naročito za gaming industriju. Nakon 8K trebat će i ljude dobrano uvjeriti kako je nešto više od toga uopće potrebno, jer tu smo na granici onoga što čovjek uopće može vidjeti. Makar rezolucija sama po sebi čak i nije takav problem, koliko propusnost, nedostatak sadržaja i konstantna potreba za sve većim TV-ima kako bi to sve imalo smisla. Ali ok, neka tehnologija napreduje, valjda nas budu uvjerili što je najbolje za nas.

Konzole će moći pokrenuti nativni 8K u igrama i 120FPS-a kad u Hrvatsku dođe 8K rezolucija kao nativna rezolucija u kojoj ćemo gledati TV programe.

Raziel I 20.000 kuna nije nešto što je jednom čovjeku danas nedohvatljivo ili previše. Ljudi danas imaju i veće mjesečne plate od ove cifre, tako da ima neko ko ne žali novce na ono što mu predstavlja ličnu satisfakciju.

lako se tebi pričati kad imaš prljavi američki novac 😃 sotono!

master_x 20.000kn nije nešto?U kojem svijetu ti živiš.Sigurno ne u realnome hrvatskome.

plaćaju ga ameri da bombardira teroriste po bliskom istoku 😃 boli ga kurac što mađarska nema more ima mornaricu 😃

19marksman89
          3090 nativno izvodi 8k 60 fps u doom eternalu. to što druga neka igra ne može ne znači da je do grafičke već do loše optimizacije druge igre. Plus Doom eternal jede malu decu koliko je brutalan. Plus nitko ne uzima u obzir da slijedeća generacija procesora od amda ima da unakazi.
          plus
          Pink Plus. HARMONIKA