• Gaming Vijesti
  • Sony je konačno otkrio koje slušalice moramo imati za 3D Audio zvuk na PS5 konzoli

weky znam da si pun love, ali što će ti Weky? 🙂 Nećeš bit bolji u Fortu.

A vidiš da je Sonyev marketing bi, ne bi.

Kao imat ćeš Tempest s bilo čim, al naše su ipak svemirske, iako nećemo reći zašto.

Kak nije jasno?

Pa imaju software koji isporučuje ono što treba na njihovim proizvodima dok je za sve ostalo zaključano.

Nemaju te "jadne" slušalice za 99$ neke magične drivere lol.
Više koštaju moje in ear od audio technice.

Drugo, cijena opet.
Pretpostavljam da su istih specifikacija kao Sony Platinum 3D koje isto posjedujem samo se još više štedjelo na kvaliteti izrade.
Vidi se po slikama a budimo realni uza sve napisano kaj moreš očekivati od 99$?

Očekivano. 3D audio više nije znanstvena fantastika, ima ga svaki PC i mobitel.

Sve kaj ti treba je ljevi i desni kanal da dobiješ pravi autentični 3D zvuk.
Nikakav 7.1 pravi ili virtualni. Zapravo, 7.1 ima inferiorniji 3D zvuk od najobičnija dva kanala sa Dolby Atmosom ili Windows Sonicom.

Dobro da sam ih ja već kupio iako nisam ni PS5 uspio preorderat. 19.11. kad mi stignu slušalice ću sjedit s njima u praznoj sobi ispred ugašenog TV-a i ridati.

Ja iman Razer Thresher 7.1 nadam se da ce dobro raditi 😄

Trenutno se vagam da li uzeti Sony Platinum, ili sačekati par sedmica pa se počastiti sa Pulse 3D.

Najgore je sto ne znamo o njima praktično ništa.
Kvalitet zvuka (i na PS4 i PC, ne samo na PS5) trajanje baterije, udobnost, kvalitet konekcije..
Ama baš nikakvih informacija.

Raziel da je Sony i rječitiji opet ne znamo ništa prije prvih recenzija. Ali mislim da će ove biti po kvaliteti zvuka negdje na razini Gold headseta. Nemaju tu što previše izmišljat osim dizajna, kvalitete izrade i mikrofona. I Gold (prethodni stereo headset) i Platinum su sa svakom novom izvedbom dosad imali praktički identičan zvuk.

Kvaliteta zvuka na PS4 i PS5 će bit jednaka (osim u naslovima s 3D audio), a PC će malo patiti.

Ja bi Pulse 3D uzeo samo zbog dizajna. I vjerojatno hoću nekad. Po meni Sony radi odličan posao na tom polju periferije. Baš su dizajnerski složili odličan paket i poželiš imati cijelu onu paletu proizvoda iz PS5 reveal trailera.

Fenix u pravu si.
      Zaista želim sve. Izuzev možda kamere. Za nju ne vidim neki smisao. Osim ako poželim biti streamer!?

Tzereen
        Ili ako budes koristio VR. Ili djeca pozele biti streameri 😀

Uzeo pred par mjeseci HyperX Cloud II (550kn na akciji). Jedva cekam isprobati na PS5.
        Za sad je dojam bolji od ocekivanog (PC/PS4).

Stojim iza tvrdnje da je sve softverski trik zapravo.
        Woodie je rekao ono što sam zaboravio napisati.

Imaš jbte top soundbarove poput Samsung Q800T, Q950T, Q90R koji su bolji nego zvuk u cinestaru(isprobano u sobi 4x6) i sad oni lockaju 3D za svoje 99$ slušalice. Očekujem da su ove na razini Gold Headseta za PS4 a Platinum za PS5 tek treba doći.

Platinum su mi izvanredne i zaista je lijepo igrati MP, daje ti prednost.
        Pogotovo Modern Warfare gdje se koraci i trčanje čuju "realistično".
        Minus mi je ergonomija i kvaliteta koja nije na razini Astro, Logitecha itd.
        Na tome nek porade i neće mi biti žao dati ponovno 1400 kn.

Fenix pita otkud ti to da 3D zvuk neće biti moguć nigdje osim na tim slušalicama.

Samo mi nije jasno zašto Pulse 3D opet treba adapter.
          Kao da nisu imali iskustvo s PS4 i kao da nisu znali da će opet imati slušalice?
          Imaju novu Bluetooth tehnologiju. Zašto se ne spaja direktno na konzolu?