Volio sam ih dok GabeN nije rekao da mu je Xbox SeX bolji od PS5. Sad ih prezirem iz dna duše i želim da Epic demolira tržište PC igara.

Da nema Valvea, ne bi Epic dijelio hrpe besplatnih igara. Samo ljubav.

Portal 2 mi još uvijek stoji u Top 10 najdražih igara ikada, tako da stime potvrđujem svoju bezuvjetnu ljubav kralju gaming industrije.

Ljudi vole Valve. 🙂 Ja ne znam volim li ga ili ne. Ali...fun fact. Valve je jučer nakon 13 godina što je igra izašla, pustio ogroman update za Team Fortress 2 koji je jučer imao najveći peak igrača od kada je igra izašla. To sve govori jasno samo za sebe.

Iskreno briga me za Valve.

Unpopular opinion: HL-ovi su mi bili užasno dosadni i nisam ih nikad mogao završiti, a stvarno sam se trudio.

Cijenim sve što su napravili za gaming, ali vrijeme je za neke nove klince.

Volim njihove igre, volim kako su te igre kreirane, koliko je to tehnicki mocno i inovativno i koliko truda se ulozilo upravo u tom polju. Volim sto imaju svoj tech i sto imaju odnosno sto su imali top notch programere u industriji. Osobno mi je Half Life serijal vrh gaminga, igre u kojima je pogodeno apsolutno sve prema mom misljenju i koje ne stare, koje su jednostavno aktualne sve ove godine i tako ce biti jos neko vrijeme dok se Valve ne odluci potegnuti jos jedan klasican AAA naslov. Tech koji su trazili sve je blize i sada mogu provesti ideje koje su imali i kojima teze.
    Znaci li ovo da volim Valve? Pa mozda i znaci, iako mi djeluju kao hladna i preozbiljna kompanija bez nekakvog brandinga prema kupcima osim samih proizvoda koji pjevaju svoju pjesmu i koji su stvorili vojsku fanova.
    Sto se tice buducnosti oko Valvea, pojedinci ce se iznenaditi i to jako brzo 🙂 jer ovo je jedna od onih kompanija, sam stup gaminga danasnjice.

buz Iskreno briga me za Valve

+1.

evo vam minusi, jer ste hejteri!
    u znak respekta sam sam sebi puknuo minus @buz

Evo tebi minus jer ne poštuješ tuđe mišljenje. Nisam hejter, priznajem Valveu dobar dio ovoga što je Chono naveo, postavili su neke nove standarde ( i gameplay feature) za FPS žanr koje danas uzimamo zdravo za gotovo, ali jednostavno su mi igre bile predugačke i zamorne.

Svi koji ne vole Valve su fašisti.

buz sarkazam ti je na razini Wekyeve ljubavi prema witcheru 3 i cyberpunku.
      🙁