• Gaming Vijesti
  • Navala na FIFA-u 21 je tolika da EA serveri to nisu mogli izdržati

Sinoc sam pogledao malo stream, izgleda mi identicno kao 19 i 20. Nikakvu razliku ja nisam vidio. I meni je isti, nepromijenjen, mozda tu i tamo samo neka druga boja ubacena. Sramota

biver Nemoj gledati nego probaj igrati. Igra je poprilično napredovala u svim segmentima. Igrači su fluidniji i prirodniji. Ljepše se kreću i primaju loptu. Inteligentniji su nego do sada. Ako mu na vrijeme ne dodaš loptu a igrač uđe u zaleđe odmah izlazi van iz zaleđa. Prilikom dodavanja lopte u prostor igrač gleda gdje stoji i namješta se prema zadnjem igraču obrane. Ono najbitnije što ne možeš vidjeti i shvatiti gledanjem je presing. Do sada si mogao cijelu tekmu igrati presing. Sada možež kratko razdoblje nakon kojeg su ti igrači iscrpljeni pa im treba par trenutaka da se oporave od bjesomučne jurnjave za tobom. Jako lijep dodatak jer je do sada bilo nemoguće igrati jer su svi igrali 90 minuta presing po cijelom terenu. Po prvi put su kolizije igrača prirodne. Ako ležiš na travi igrač neće zapeti pa pasti preko tebe već će te preskočiti tako da one smiješne situacije iz prošlih godina padaju u zaborav. I sada da ne nabrajam ima toga još. U odnosu na prošlu godinu za sada je vidljiv veliki napredak u svim segmentima igre.

boja1964 Sada možež kratko razdoblje nakon kojeg su ti igrači iscrpljeni pa im treba par trenutaka da se oporave od bjesomučne jurnjave za tobom.

Ovo mi zvuči super ako je stvarno izvedeno tako kako si napisao

boja1964 Ja zelim promjene. Ovo je usminkavanje i peglanje detalja igre uz minimalnu promjenu izgleda. Ovo ti je isto kao da uzmes Call of duty i slijedece godine izdas identicnu igru sa istim mapama i oruzjima i pritom promijenis dva killstreaka, dodas ili oduzmes 10% recoil-a na puske ili sa njih, eventualno dodas novu animaciju reloada i promijenis broj u nazivu igre. Naravno isto to ponovno prodas po punoj cijeni.

🤣 apsolutno svake godine isti komentari. Napredovalo je ovo,ono,igraci su ovo,ono,lopta je ovo,ono i svake godine je ista igra. 😂 pa se do prvog patcha igra i onda krece shitstorm

Zato ja Fifu uzmem svake 3-4 godine i to mi je super.

Pravi Hrvat još od NESa, jede mesa, igra Pesa.

Nisu dali demo, jer se ocito fokusiraju na novu generaciju

Zadnjih godina igram i PES i Fifu. PES mi igra vecina frendova i tu se uvijek pice turniri itd.

Fifa mi je uvijek bila zabavnija online. Novi PES je na zalost potpuno unisten jer su isli radit hibrid Fife i PES-a i na kraju napravili ne znam ni ja sta. Prijasnja verzija puno, puno bolja.

Problem Fife su te finte i spamanje trikova. Svako ti se vrti oko 16erca unedogled i izvodi nekakve gluposti s igracima. Ubije volju za igrom.

Realno, i PES i Fifa su u silaznoj putanji vec neko vrijeme, svaki sa svojim problemima.