Sony objavio nove Gran Turismo 7 slike i detalje; Potvrđeni 60FPS-a i 4K rezolucija
E zbog ovog se kupuje plejka. Inače, za taj 3D audio je potrebno imati posebne sluške ili? Nisam se baš puno informirao oko toga.
Baš to. Zato plejka ostaje čudo. A di su tek sve ostale ekskluzive koje su u doolasku.
TexasFlood
Da taj 3D audio dolazi do izražaja s slušalicama!
Samo je pitanje sa svim slušalicama ili će samo ove njihove (zasad) Pulse 3D iskoristiti sve što nudi 3D audio...!
Čim kažu da 3D zvuk na PS5 najbolje radi preko slušalica znaš da če surround biti simuliran (koliko god to uvjerljivo zvučalo). Bit če bolje s onima koje su po defaultu prilagođene za to (čitaj - Sonyjeve iskaču u prvi plan). Za TV zvučnike kažu da još pokušavaju prilagoditi zvuk, ali ako ništa drugo, zvuk bi trebao imati veću kvalitetu i devovima dopušta veće mogućnosti. Ipak je Tempest unutar PS5 poseban čip samo za 3D.
Mene također zanima kako će te iste slušalice služiti na PC-u ili na PS4.
Još niko o tome konkretno istraživanje nije uradio.
Što se igre tiče, ova četvrta slika (sa lijevog boka formule) može se servirati i kao real life slika, malo će ko na prvu uočiti razliku i reći da se radi o igri.
Prejebeno izgleda.
- Uređivano
Wannabe formula
Ne zamjeri bratu, nisam znao.
Raziel Ni ne mogu dok ih ne dobiju za recenziranje, Sony nije ponudio mnogo što se tehničkih specifikacija tiče. Ali vodeći se primjerom posljednjih Sonyjevih Platinum sluški u kojima je također podržani 3D audio, isti je ovisio ponajviše o podršci igara da bi radio. Uncharted 4, RDR 2, Days Gone i GOW su neke od takvih igara.
Vjerujem da je i na PC-u slično i da za pravu podršku igra treba ponuditi 3D audio mod ili barem uobičajeni virtual surround mod (nije isto što i Sonyjev 3D audio) u postavkama.
Nije mi jasno da PS5 slušalice stoje 700 kn dok moje Platinum oko 1000 još uvijek.
Valjda će delati na ps5.
Jedina razlika je bolji bluetooth, driveri su navodno isti, 50 mm.
To sam i ja htio da napišem.
Ono što mene pomalo čini skeptičnim u vezi Pulse 3D slušalica jeste cijena koja je za oko 40ak eura jeftinija od cijene Sony Platinuma.
A predstavljaju je kao next gen audio iskustvo sa mnoštvom noviteta i unikatnim 3D audio ozvučenjem.
Jako su zagonetni u vezi toga, a dati 100 eura i sutradan se pokajati je luksuz koji si ne možemo svi priuštiti. Zato će se sačekati neki detaljniji review i misljenje.