Ufff.
Totalno neočekivano mi je ovo.
Ne znam kaj da mislim.
Igra izgleda odlično, čak i novi Parker, ali tolko mi je ovaj stari izgled zapečačen u glavi da ne znam.
Teško mi je misliti išta drugo nego da je ta odluka došla od nekog executivea.
Ufff.
Totalno neočekivano mi je ovo.
Ne znam kaj da mislim.
Igra izgleda odlično, čak i novi Parker, ali tolko mi je ovaj stari izgled zapečačen u glavi da ne znam.
Teško mi je misliti išta drugo nego da je ta odluka došla od nekog executivea.
Meni puno bolje. Najveća zamjerka starom mi je bio užasan dizajn likova čija je grafika bila osjetno lošija od ostatka igre.
Bas to, neznam kaj da mislim. Dobro zgleda novi Parker ali zasto su isli mjenjat? xD
trebat ce vremena za naviknut se definitivno. A igra izgleda bomba u 60 fpsa.
I kaj sad? Očito ću morat još jednom sve prolazit...
Trebali su mu ove masne obrve ostavit.
Baš je bio jebozovan.
Ja ću ga uzet, al pošto PS5 uzimam tek negdje tamo 2022. bit će cijena 79,99 kn na storeu.
Stari je izgleda kao oni igrači u Pes-u ili Fifi što nisu imali vlastite face nego su ih kroz editor radili...
Pono bolje sad izgleda...
Otišao sam na Twitter. Bolje da nisam. Ispao je ogroman shitstorm zbog ove facijalne promjene. Znači...nered. Ne znam tko im vodi Twitter account, ali vidi se da je popizdio. Stalno ponavlja zašto su to napravili.
Neznam sta ljudi seru ovo je cisti upgrade , al jbg ocito uvik se mora srat po necemu
DarkPunisher
Kako si ubacio da se vidi pićka na Messengeru.
Lijo lukava.
Ajme meni napokon 60 fpsa. Koliko to bolje i oštrije izgleda. Manje zamara oči. I onda neki kažu da ne vide razliku. S guštom ću opet preć cijelu igru. Jao koga uoopće briga za promjenu face. Ne kužim zašto su to napravili i gubili vrijeme na to.
wooddiebone nisam skuzio uopce hahah
DarkPunisher nisam skuzio uopce hahah
Prije tri dana sam platinirao igru nije mi se uopce igralo prije,fora igra, malo smor s collectom te onaj district crimes je kriminal koliko ih moras odraditi, skroz mi ovaj lik izgleda kao neki teletubbies,nisam citao razlog cemu promjena,ali ako nisu morali bolje da ne diraju ako je remastered game, te ju ne bi ponovo igrao da je ne znam u kojoj rezi i refresh rejtu.
Izgleda ko da ima 13 godina i nezna sta se oko njega dogada. Izgleda mlađi od Milesa sad koji je ingame 8 godina mlađi
Slažem se, zasrali su obzirom da je tu Peter stariji nego prije.
Baš grozno.