Sony je upravo otkrio
Urban je upravo otkrio.
Sony je upravo otkrio
Urban je upravo otkrio.
Nikad neću prežaliti £50 koje sam spizdio na preorder ovog smeća od N4S. Kakav zajeb bokte. Vožnja i auti sve ok, ali svaka tuning komponenta iza loot boxa, bokte želudac mi se okrenuo i nastavio okretati svih 2h nepovratno potrošenih u to sranje.
Vampyr s druge strane želim odigrati i baš bi mi je drago što ga nikako nisam kupio do sada, iako sam bio blizu na zadnjem sniženju
Osobno mi je "slabasna postava" jedna od boljih u zadnjih 6 mjeseci, moj Sandi. Ne znam zasto generaliziras u ime drugih igraca.Vampyr-a pratim i zelim odigrat vec jako dugo i mogu rec da sam se odusevio kad sam vidio da dolazi. Nfs me ne zanima pa to necu komentirati, ali postujem ako nekog drugog zanima.
Odlično. Vampyr sam stalno vagao kupiti ili ne...i sad je na PS+. Meni valja.
pa po mom skromnom i subjektivnom misljenju ovo je jedna od jacih ponuda. jedino mi kolovoz bio bolji dok je prosli mjesec za mene bio bas razocaravajuc jer me sf5 i pubg ne zanimaju niti najmanje.
Pa neovisno jel vam se igre sviđaju ili ne, ponuda je dobra. Vampyr je čak relativno friška igra. Tako da, da, nadam se da će pratiti ovakav trend.
Super planira sam uvez vampyr ovako nemoran
Ekipa Vampyr je debelo podcjenjena a jako kvalitetna igra, ja sam je igrao nedugo nakon izlaska i malo je reći da me baš ugodno iznenadila
a na NFS Payback neću uopće trošiti riječi ..........
@biver Generalizirao bih kad bi kao autor pisalo FFA, a ne moje ime. Ovako me imaš pravo prozvati zbog toga što je to ipak moje mišljenje, a ne čitave FFA redakcije. Mislim da se radi o slabašnoj ponudi s obzirom da je ovo predzadnji mjesec u kojemu je PS4 aktualna konzola. U ponudi su loš NFS nastavak i Vampyr koji se redovito nađe po dvoznamenkastoj cijeni. U pokušaju da vam čim prije prenesem vijest pobjegla mi je subjektivnost. Nemoj uzeti za zlo