• Gaming Vijesti
  • Stigla je nova potvrda kako ćemo uskoro zaigrati NFS: Hot Pursuit Remastered

A je i EA hrpa mandrila.
Ekipa priželjkuje i otvoreno priziva remastere nekih igara i serijala cijelu generaciju i oni se raspištolje mjesec dana prije izlaska novih konzola. Pa sad Crysis, Mass Effect, Need for Speed... kad je praktički sva lova sa strane za next gen, a EA kao EA ni ne razmišlja o next gen patchu kad će jedva i ovo sklepati.

Što znači da Dead Space trilogija stiže 2023. i to za PS4 i Xbox One.

Da, tajming je vrlo suspektan...

Neću sovat jer smo respektabilan portal, ali ako je EA normalan, ja ću biti novi sudac nakon Ginsbergice.

Pa di su Dead Space i Mass Effect remasteri?!?! Aloooo!!!??

NFS, da. To mi treba.

Mislim da im je pandemija poremetila planove. Iz provjerenih izvora znam da je Maas Effect trilogija trebala doći do kraja rujna, pa je nakon toga prebačena na listopad. Ono u što nisam siguran, ali mi djeluje moguće, je to da su shvatili kako se osnovni remastered neće prodavati koliko bi htjeli i odlučili su napraviti čitav remake prvog nastavka. Zbog toga se sve otkazalo na iduću godinu. Apsolutno prekasno, ali je rad na reizdanjima je već bio započeo kad je mini apokalipsa krenula, koja je na kraju dovela do otkazivanja i pomicanja datuma izlaska.

Need For Speed je vjerujem doživio sličnu sudbinu. Sumnjam da im je prvotni plan bio izbaciti igru isti mjesec kad izlaze next-gen konzole. Razvoj igre je kasnio i nisu bili u mogućnosti završiti do željenog roka. Mislim kako je sve navedeno glavni razlog zbog čega niti jedna igra još uvijek nije najavljena. Sam EA ne zna kad će izbaciti igre.

Nije želja nego potreba.
    Veselim se ovom remasteru/rimejku. Veselim se i Mass Effectu. Ali, da im je timing čudan, čudan je lol. Volio bih doduše znati njihovo stajalište oko next gen patcha, jer bi bilo ogavno da za novu generaciju izbace nove verzije koje vlasnici za ovu generaciju moraju ponovo kupiti. Zapalio bi EA onda.

Dom se sam sjetim kako je ogavni sistem,catch-up imala ta igra.To se nisi mogao odvojit na pol sekunde a i kad jesi pred sam cilj su ti bili za petama.

sandidam
    Remasteri kasne jedno pet godina, a ti kažeš da im je corona poremetila planove. Hahaha, zakon.

korona je sjebala sve. čak i tebe. prije si bio toksik sad si kralj FFA foruma. reko bi čoek dobili smo remaster Wekya.
    sad kad padne i ps2Remaster. Gdje će nam biti kraj.

Need For Speed: Hot Pršut remaster je recimo nešto što neću kupit iz razloga jer nema potrebe osobno meni za remasterom igre koju sam toliko igrao da mi je izašla na nos. Bolje da ga nazovu Hot Pršut i naprave nešto sasvim novo, ludo i divlje.
    Remaster vožnje. I mean. Brate?

@weky Da, korona im je poremetila planove, zbog toga što nije plan bio izbaciti remaster prije 5 godina nego prije izlaska next-gen konzola. Uostalom koji bi smisao bio napraviti reizdanje igre stare 5 godina?

sandidam Uostalom koji bi smisao bio napraviti reizdanje igre stare 5 godina?

Giphy - Raining Money GIF by memecandy

@sandidam realno? To je EA.
      Novac prvi.
      Ivan Pavao Drugi.
      Jbga.