• Gaming Vijesti
  • Football Manager 2021 dolazi na Nintendo i Xbox, ali ne i na PlayStation

Bzvz, volio bi to na plejci. Doduše, volio bih ja više od svega novi LMA Manager.

Icek novi LMA Manager

Treba spamat možda Codemasterse sa mail-ovima?

ThaUrban Ma slabe vajde od toga. Bila je davno peticija, skupilo se brdo potpisa pa opet ništa. Oni se drže svojih utrka i to je to.

Steta bas sam tio FM na pleyci

Odlična igra za ponijeti u pokretu.

tko ovakve igre igra na konzoli je potpuno izgubio kontrolu nad svojim zivotom. mislim da ne postoji zanr koji je teze igrati na gamepadu od nogometnih manager simulacija. najveca draz je valjda prvih 5-6 sati ulupati u potragu za igracima na svim kontinentima a to ukljucuje jako puno tipkanja.

Garrus_V LMA Manager je to napravio apsolutno savršeno. Tko ga je igrao, zna koliko je ta igra bila savršeno napravljena za controller.

Garrus_V samo zasto ? Al nije lakse i opustenije lezat na kaucu po 5h dnevno i vodit klub ,nego sidit za kompom ?Sve sta tribaju napravit je prilagodit igru za kontrolere

escoban sve sto trebas je sjesti na kauc i igrati na PCu. Zar nije to lakse od prilagodbe cijele igre za kontroler? Taj famozni kauc nikako da izade iz argumenata proslog stoljeca....

chono7
            Welp, puno ljudi odbija činjenica da igraju na kompu i draže im je igrati se na konzoli. Stoga je ok htjeti igrati na konzoli i neke PC naslove.

Icek ne kazem da nije ok, nego mi nije jasan famozni argument zvan "kauč".
              Sta je toliko tesko prikopcati PC na TV isto kao i konzolu? Svaki put ista prica. Brate ako ti se igra sa kauca, uzmi faken tipkovnicu i misa, zavali se i igraj football managera kako ti pase i kako volis. U tome je i ljepota ove platforme.
              I iskreno nije mi jasan dio oko "cinjenica da igraju na kompu". Kakva je to cinjenica? ne razumijem

chono7
                A šta je sa ljudima kojima je stol sa PCem udaljen od TVa, a imaju žičnu tipkovnicu i miš?

Icek uzmes pc kao sto uzmes konzolu, spojis na tv, uzmes kontroler u ruke i picis. Cak i tipkovnicu mozes sa zicom prikopcati.
                  Mislim, ti si tu kao neki objektivan clan, a stalno kmecis o ovakvim stvarima.
                  Sto je sa ljudima koji zele igrati na daleko udobnijoj gaming stolici i na predivnom monitoru? Kuzis tvoj koji je tvoj problem? Naginjes na jednu stranu i to svim silama nameces drugima. To je isto kao da ja napisem, sto s ljudima kojima ps5 ne staje u postojeci namjestaj.. Mislim bas kmecanje na kvadrat

chono7
                    Baš suprotno. Konzolaši su veliki komodari, dakle sjest na kauč, upalit konzolu (koja automatski upali TV) uzet controller u ruke i igrat sat dva tri pet. Ne želi svatko prije toga provlačiti žice do TVa i slične stvari. No odlazimo sada u veliki offtopic.

Poanta je da nogometni manageri baš fale za konzolašku publiku te je tužno da se ista toliko godina zapostavljala. Na PS1 i PS2 je bio solidan broj managera i više manje svi su bili odlično prilagođeni kontrolama za controller. Lijepo da se SEGA napokon sjetila i konzolaša, iako šteta što je PlayStation zapostavljen u ovom slućaju, odnosno sami su krivi za to.

Meni ovo isto nije baš igra za konzolu i TV. Em gledaš nešto s puno statistike, em igraš nešto čemu ćeš se dosta posvetiti i nezgodno je ako npr. još dijeliš TV s nekim ukućanom. Nekako je PC još najbolje za to, ugodniji prikaz na monitoru i još uz to igra koja zahtijeva drveni PC za pokretanje.

Icek spajas konzolu bezicno u struju i u TV? 😂 Joj daj Icek stvarno pretjerujes i navlacis me u offtopic.
                      Neka ovakvih igara na svim platformama, nije to problem.

chono7 Tko ti kriv kad si navlakuša

😃
                        😃
                        😃
                        😃
                        1 / 4
                        Ali fkt, nikad prežaljen LMA Manager je imao (meni barem) najbolje riješenu prilagodbu za controllere. Na stranu što sam zadrti konzolaš, puno mi je bolje to leglo, nego igranje nekoliko nastavaka FM na PCu. Da ne govorim da su se meniji puno brže mijenjali sa L i R tipkama nego s mišem tražiti No opet, pustimo konzole vs PC sranja, ovo je čisto stvar navike i osobne preferencije. Anywhoo, ako mi se opet bude dalo menađerisati (preskočio sam 2019 i 2020) vjerojatno se uzima ovo. Mogao bih za promjenu uzeti Xbox verziju, čisto da vidim kako je ispalo na konzoli.

Nezelim kupovat bezicni mis i tipkovnicu , nezelim premistat PC prema tv-u i to nije argument iz prastoljeca nego je jako bitan i realan argument ! Da neigram na konzoli nebi ni igra igre opce ,jer sidit za kompom na stolici 10 cm od ekrana je boze sacuvaj ! I da konzola je 1000000x jednostavnija nego PC ! Igram sa PC igracima Warzone i uvik neka sranja kod njih jer to je PC 100x problema od instalacije do igranja igri ,dok je konzola skini igru i igraj EZ . I naravno da nije prob. prilagodit igru konzoli