• Gaming Vijesti
  • NieR Replicant ver.1.22474487139… čeka nas već u 4.mj iduće godine

Jao, taj Square Enix i metal case umjesto steelbooka...

Ovo će oboriti sve moguće rekorde popularnosti na FFA. Onako na prvu, gameplay je vidljivo prenijet iz Automate u prethodnika. Očekujem da će ostali dodaci poboljšati igru kako ovaj put ne bi ostala u sjeni.

Zero Ja sam igrao onu verziju sa ćaletom i bila ja na prvu traljavija jedno 3 puta. Ovaj gameplay video izgleda solidno, tako da samo nek nastave. Baš ću pitat Jelasha što on misli o tome 🙂

Govorim sad o orginalnim verzijama.
        Zašto su imali potrebu izdati dvije verzije iste igre sa tolko malim razlikama?

Skužio bi da je za zapadno tržište napravljen Gestalt, ali ovo je oboje došlo u Japan.
        Iste igre, samo su promjenili izgled glavnog lika i nekolicinu dijaloga.

Ne razumijem svrhu.

foggy On je propo ko Grčka, samo igra JRPG-e na Switchu. Treba ga dovesti opet na rehabilitaciju ovdje na FFA, zaboravit će na igranje kad se malo uključi u konzolaške ratove.

wooddiebone Zašto su imali potrebu izdati dvije verzije iste igre sa tolko malim razlikama?

Nemam ti pojma, prema iskusnom izvoru verzija s ocem je bila prvenstveno za zapadno tržište jerbo zapadnjaci vole tate a ne bratove. Nema mi smisla to što su radili ali eto sad je to što je i ono što je meni bitno je da su stvarno poradili na igri oko gameplaya.

Ti to ionak nisi i nećeš igrat, jelte? 😃

foggy Ti to ionak nisi i nećeš igrat, jelte? 😃

Uvijek mi zgledalo zanimljivo, ali nikak da se natjeram.
            Nemam vremena niti za igre koje su mi ful napete.

Tzereen
            Nope. Trenutno uopće ne uzimam nikakve CE zbog kroničnog nedostatka prostora za iste.

Btw, čudno da se ne spominje izlazak za next-gen.

Icek sorry to hear that...

Tzereen
                A jbg, nakrcao sam sobu i ne stane više nikakav CE, ni statua ni ništa 😃 Samo pokoje obično ili SE/LE izdanje ala NioH ili TLoU2.

deathwish Pa nadi neku gejmericu i onda ju potplacuj collectors editionima. 😃

Pa to može i s većinom od nas.

deathwish
                Bar ja radim tu di bi se mogla koja ulovit, al su rjeđe od kvalitetnih PS5 launch igara 😋

Danas nam je Nier uvršten u sistem, al samo obično izdanje, nema ovog CE-a, jbga