ako sad nakon kupovine sve te igre postanu exclusive...u dilemi sam oko kupovine ps5 ili sex
ja najviše volim fps žanr...a skoro sve Sony exclusive su tps žanr
ako sad nakon kupovine sve te igre postanu exclusive...u dilemi sam oko kupovine ps5 ili sex
ja najviše volim fps žanr...a skoro sve Sony exclusive su tps žanr
Al` ce biti povrata
Jel moguće da je Microsoft računao s tim kad je davao zbunjujuća imena?
Mnogo djece će biti razočarano za Božić hahah
Imena su im stvarno komplicirana, pogotovo za ljude koji tek ulaze u svijet gaminga ili roditeljima koji žele kupiti poklon.
Zamisli samo koja će zbunjola biti prosječnom kežualcu kad sredinom generacije dođe još jedna serija, neki XL i SS. Kaos. Numeričke brojke ne mogu i ne žele stavljati, isto kao ni dovoljno različite nazive, pa se ti snađi druže.
Ali kao što rekoh u drugoj temi, SeX ekskluziva nema na vidiku, kežualci imaju Gamepass i Fortnite. Kao da im treba nešto bolje, ne budu ni skužili još godinama.
Da su stavili ime Xbox 6 i da to neki roditelj vidi pokraj PS5, šta bi on kupio? Logično Xbox 6 jer je veći broj i mora da je bolji.
Veličina je bitna @fensisuperstar
Ja baš i nisam kežualac u svijetu igara, ali se većinom igram na playstationu od jedinice. Nintendo pratim samo usput preko članaka.
Prije par mjeseci sam odlučio kćeri kupiti nintendo prijenosnu konzolu, i malo je reći da sam ostao zbunjen šta kupiti. Na tržištu je 3ds, new 3ds, new 3ds xl, 2ds, new 2ds i new 2ds xl. I šta sada kupiti . Morao sam malo po netu čitati da skužim koji handheld šta može.
A kako je tek roditeljima koji uopće ne prate gaming svijet, niti igraju išta? Mogu samo zamisliti.
(Switch nije dolazio u obzir, jer mi je još preskup da dam u ruku djetetu od 6 godina.
Prolila bi sok po njemu ili bi padao na pod.)