ako sad nakon kupovine sve te igre postanu exclusive...u dilemi sam oko kupovine ps5 ili sex

ja najviše volim fps žanr...a skoro sve Sony exclusive su tps žanr

Al` ce biti povrata 😆

Jel moguće da je Microsoft računao s tim kad je davao zbunjujuća imena? 😆

Imena su im stvarno komplicirana, pogotovo za ljude koji tek ulaze u svijet gaminga ili roditeljima koji žele kupiti poklon.

Zamisli samo koja će zbunjola biti prosječnom kežualcu kad sredinom generacije dođe još jedna serija, neki XL i SS. Kaos. Numeričke brojke ne mogu i ne žele stavljati, isto kao ni dovoljno različite nazive, pa se ti snađi druže.

Ali kao što rekoh u drugoj temi, SeX ekskluziva nema na vidiku, kežualci imaju Gamepass i Fortnite. Kao da im treba nešto bolje, ne budu ni skužili još godinama.

Zero kežualci imaju Gamepass i Fortnite.

Pa je, al Fortnite nema Ray Tracing na last genu.

Da su stavili ime Xbox 6 i da to neki roditelj vidi pokraj PS5, šta bi on kupio? Logično Xbox 6 jer je veći broj i mora da je bolji.

Veličina je bitna @fensisuperstar

weky Tebe će boljeti oči od refleksija nakon nekog vremena, možda na trenutke budeš i zasljepljen. Ne vidim kako će ti to donijeti kompetitivnu prednost. Nemre.

Ja baš i nisam kežualac u svijetu igara, ali se većinom igram na playstationu od jedinice. Nintendo pratim samo usput preko članaka.

Prije par mjeseci sam odlučio kćeri kupiti nintendo prijenosnu konzolu, i malo je reći da sam ostao zbunjen šta kupiti. Na tržištu je 3ds, new 3ds, new 3ds xl, 2ds, new 2ds i new 2ds xl. I šta sada kupiti 😅. Morao sam malo po netu čitati da skužim koji handheld šta može.

A kako je tek roditeljima koji uopće ne prate gaming svijet, niti igraju išta? Mogu samo zamisliti.

(Switch nije dolazio u obzir, jer mi je još preskup da dam u ruku djetetu od 6 godina.
        Prolila bi sok po njemu ili bi padao na pod.)