weky fensisuperstar remember me, vampry i life is strange serijal Zamisli to sve u jednoj igri. Ja bi je nazvao Twilight i izdao četiri nastavka.
Zero Deadwalker Kad malo bolje razmislim, ne bih se čudio i da Bethesda (proizvođač) na kraju bude spojena s još nekim studijem u budućnosti. Jednostavno gube korak s vremenom.
Fico S obzirom da je Dontnod napravio dobar posao s Vampyrom, dvojka napravljena MS-ovim novcem bi bila ludilo.
Flipper Mislim da Sony sprema nešto. Još prije par mjeseci pisalo se da će gaming svijet biti iznenađen kad Sony objavi ekskluzivne dealove. Navodno je riječ o velikim stvarima. Tako da nije samo MS koji sprema nešto.
Fico Flipper Budemo vidjeli, no nekako mi se čini da su oni za sada lovili tu vremensku ekskluzivnost. Kupovina ove veličine neće biti jer je time Microsoft pokazao da nije normalan, ali bi se mogao kupiti neki developer. From mi se čini najvjerojatnijim.
chono7 munja ali ovdje nije samo Bethesda, vec hrpa studija koji imaju igre za svaciji ukus, veca raznolikost publike. Mislim da From nikako nije znacajnija kupnja od zenimaxa.
munja Naravno da nije, a i Bethesdine igre ce se u 9/10 slucajeva bolje prodat. Govorin cisto o kvaliteti. From jos triba napravit losu igru
chono7 munja dark souls 2? 🤔 Id software jos mora napraviti losu igru. Ovo je ogromna kupovina, ogromna publika