A manje više se radi o digitalnom izdanju boardgameova tipa Resistance, Secret Hitler, Deception... tamo je takav format dosta popularan.

Super je Among Us. Ja neku večer igrao par sati. Zaraza samo takva.

Iako, igra ima ogromnih problema s quiterima. Ekipa uđe i predomisli se, nekom ne paše što je dobio impostera ili obratno. A ako više igrača izađe, automatski imposteri dobivaju. Ekipa redovito izlazi i kad ih imposteri ubiju, iako bi mogli riješiti taskove za pobjedu. To mi je katastrofa i za mjesec dana manje više igra ne postoji, pa sad navalite.

weky To mi je katastrofa i za mjesec dana manje više igra ne postoji, pa sad navalite.

Je, loše je, ali mislim da za tu cijenu jako puno ljudi skupi svoju ekipu za igranje. Tu znaš s kime igraš, atmosfera ti malo opuštenija i tako nastavi živjeti igra.

Za koju cijenu? Na mobu je besplatna

renda Na mobitelu je besplatno, da, no ima reklame. Na Steamu je 3.99€.

Reklame traju tocno 1 sekundu, doslovno i tek dodje na kraju runde 🙂
      igram ju vec danima s ekipom

Ne znam. Teško je skupit par ljudi, a kamo li deset.

Napravi private game, stavi public i zacas se napuni

Mislim da je igra prvotno izašla kao local co-op, nešto poput jackbox partyja. Tek poslije su dodali online. Nije zamišljena kao random squad fill i ustvari je začuđujuće koliko se dobro drži s obzirom na sve. Valjda ćemo složiti koju ekipicu dok je igra još aktualna 🙂