Ljudska pogreška je kad fališ slovo a ne cijelu rečenicu. Ovo im je čini se izletilo prije nego što je trebalo jer kako izgleda bit će timed ekskluziva za Playstation kao i Final Fantasy.

prayer ti ne odustaješ 😃

Lako mogu zamislit kako ti se dogodi takva greška u montaži, da skopiraš krivu liniju. Ako nije greška, kao što ti tvrdiš, onda bi trebao izaći i na Xboxu (jer tako je pisalo), a to je stvarno nemoguće.

Na kraju krajeva imaju sva prava na igru.

Takvu grešku ideš napravit kad imaš showcase pred milijunima korisnika? 😃 Pa to je prvo i osnovno što paziš, ako već guraš igru kao ekskluzivu i day 1 launch igru, daj nemoj zajebavat 😃

Ovo je first party naslov. Iako sam siguran da će na PC, vjerojatno i na PS4, na Xbox nema apsolutne šanse da izađe.

To što su maknuli natpis ne znači da je on netočan. Samo su skužili kolko su glupi.

Fenix Pa ne znam što da kažem iskreno, skeptičan sam. Greška u montaži se svakako može desiti, no isto tako imaš i tim ljudi koji reguliraju i potvrđuju što ide i što ne ide na eventu ovakve mjere, a da ne pričam da sve to mora proći kroz ruku "šefova" 🙂

Kad sve to uzmeš u obzir, šanse da su iskreno zajebali nešto ovakvog kalibra su malo i smiješne.

Fenix quote s PC Gamera:

"The incorrect text was a result of human error," a Sony representative told PC Gamer. The representative stated that Demon's Souls is "exclusive to PlayStation 5."

When pressed on whether Demon's Souls is actually a lifetime exclusive to the console or a timed exclusive like Death Stranding, Sony declined to elaborate further, reiterating "Demon’s Souls is exclusive to PlayStation 5."

Ekskluzive su stvar prošlosti, barem na relaciji Playstation - PC. Igra će zapravo biti console ekskluziva, na Xbox sigurno neće doći (to bez daljnjeg). Mislim da će na ovoj generaciji PS eskluzive biti "ekskluzive" godinu - dvije, a kasnije će ih onda portati na PC da uberu još dodatnog prihoda od PC publike koja se jednostavno ne igra na konzolama.

I kakve više veze ima kaj ne dolazi na Xbox ako dolazi na PC? Winwin kombinacija i za Sony i za MS a na kraju i za igrače...

Sony bi inače mogao komotno za PC složiti svoj "launcher" i prodavati svoju produkciju bez plaćanja naknade Steamu, Epicu ili nekom drugom. I kroz njega gurati svoju ponudu, dodatno optimiziranu za čari PC gaminga. Prihod samo takav.

Deadwalker
          To ja navijam.
          Samo PS Store da naprave. I usput PS+ omoguće na njemu.
          Doslovno bi svaki PC pretvorili u Playstation i svakog PC igrača u PS igrača.
          Vrh.

wooddiebone Doslovno bi svaki PC pretvorili u Playstation i svakog PC igrača u PS igrača.

@emilijo i @PS2MASTER su lagano dobili aneurizmu na ovo, molim te da budeš nježan prema njima, njihovo srce ne može još puno toga podnijeti.

Deadwalker Ekskluzive su stvar prošlosti, barem na relaciji Playstation - PC. Igra će zapravo biti console ekskluziva, na Xbox sigurno neće doći (to bez daljnjeg). Mislim da će na ovoj generaciji PS eskluzive biti "ekskluzive" godinu - dvije, a kasnije će ih onda portati na PC da uberu još dodatnog prihoda od PC publike koja se jednostavno ne igra na konzolama.

When pressed on whether Demon's Souls is actually a lifetime exclusive to the console or a timed exclusive like Death Stranding, Sony declined to elaborate further,

Pa ne mora Sony dalje ništa odgovorit. Pa i ja bi tak napravio i ostavio te u neizvjesnoti. 😃

Icek
                Ne vidim kako bi to imkako moglo loše utjecati na Sonyeve prihode, čak naprotiv.
                A vrend nikad ne bi bio jači.

Kompletnu već gotovu strukturu PS Networka mogu prenjeti na PC. Imaju sve pripremljeno.

PS2MASTER
                Ne brini. Kad ovo najave za PS4, još uvijek ti ostaje ona indie Demolition system sellerčina.

PS2MASTER Jasno je da dolazi i na PC, ali prvo žele dipati PS korisnike jer znaju kolika je potražnja i popularnost Soulsa.

Deadwalker Osobno mislim da je ovo posljednja PS fizička konzola i da će se nakon ove generacije Playstation preseliti kao servis na PC...da ne zaboravimo već dogovorenu suradnju Sonya i MSa o korištenju xClouda od strane Sonya...tako da...

turok99
                  Stream usluga ukomponirana u svaki TV. Uz dobar net, apsolutno savršenstvo.

Ma kužim ja njih. Granice se zamagljuju, teško je nekad navesti ispravno na koje sve platforme ti izlazi igra na kraju trailera. Pogotovo kad se počneš kurvati kao Sony.

turok99
                    Za 6 godina kada to postane realnost, situacija bi se trebala promijeniti i u svijetu. Nadam se i kod nas.