PlayStation 5 u Hrvatsku stiže 19. 11., a prednarudžbe kreću danas
Prije sedam godina je to hendlao GMC, a danas Sancta. Razlika je nemjerljiva.
Sad imamo i lokalizaciju ekskluziva tako da računam da ipak drže malo do nas.
PS2MASTER Tada je bilo rečeno da spadamo u drugi val i da će konzola na našem tržištu biti dostupna u siječnju. Nitko nikog nije lagao. I sada smo u drugom valu ali je razlika u datumima neuspredivo manja. Ne treba zaboraviti da je tada na tržištu bilo 5 milijuna konzola a sada će ih biti kako je sony rekao 10 milijuna. Možda zato i dobijamo konzolu tjedan dana nakon amerikanaca?
- Uređivano
boja1964 Tada je bilo rečeno da spadamo u drugi val i da će konzola na našem tržištu biti dostupna u siječnju. Nitko nikog nije lagao. I sada smo u drugom valu ali je razlika u datumima neuspredivo manja. Ne treba zaboraviti da je tada na tržištu bilo 5 milijuna konzola a sada će ih biti kako je sony rekao 10 milijuna. Možda zato i dobijamo konzolu tjedan dana nakon amerikanaca?
Kasnije je bilo rečeno kad je SD povukao voučere. Voučeri su bili za 2013 godinu pa ništa od toga. Ja sam imao voučer pa sam ga prodao na vrijeme.
Ja sam četvorku naručio preko Sancte, ako se ne varam?
U Garden Mallu ju kupio.
- Uređivano
boja1964 Moguće, sada se točno ne mogu sjetiti ali znam da mi je voucher vrijedio i da sam došao u arena centar i nadoplatio razliku za konzolu te s njom otišao doma. Polog je bio 500 kn.
Nije još bilo ovog foruma, al znam da je bilo frka jer se desilo da HR ne dobiva PS4 do Božića. Onda su na Infogameru Janezi uvjeravali članove foruma da će sigurno dobiti PS4 do Božića. Mnogima najsretniji Infogamer u životu. Hrvati bagra, Slovenci super. Kad ono, nisu ni Janezi dobili. Čekao se 29.1. onda.
- Uređivano
Onda je bilo sranja sa pokvarenim konzolama. Pa je jednom prilikom SD popravljao i mijenjao konzole kad su bile reklamirane i desilo se da su dva člana na forumu dobila konzole od onih koji su reklamirali konzole sa foruma. "Hej, pa ti imaš moju konzolu" Kak super. SD, mamu vam.
Da ti vidiš kak je @pravednik bio živčan. I on je reklamirao konzolu. AL fakat se nemrem sjetit koja su to dva člana dobila reklamirane konzole od drugih članova. Možda su i tu na forumu. Al to je bio cirkus
Eto info sa Reboota...
PS5--- 3.845 kn
PS5d- 3.099 kn
legit je da.
https://www.gamershop.hr/sve/potraga/PS5
Rasprodano,ko zna koliko su ih imali raspolozivih? 3 komada svake?