[DISKUSIJA] Nakon objave cijena i poskupljenja igara, kupujete li i dalje PS5 prvi dan?
kao što je @19marksman89 napisao u šali, kupit ću playstation 5 samo da mi se lijepo uklapa sa bijelim kučištem i stolom onda čekati 2021 za više naslova.
Već sam rekao ranije da su igre jedna od rijetkih stvari koje me vesele. Radim, ne zarađujem dovoljno kao uostalom većina ljudi, pa ću morat na rate, ali kupujem day one. Nisam nikad bio pametan kupac da pričekam malo, pa možda bude kakav bundle...neću ni sad biti pametan. Opet ću potrošiti iznad svojih mogućnosti, biti glupi Balkanac, ali se to ne može mjeriti sa srećom koju ću dobiti kad mi stigne paket i po prvi puta pokrenem PS5 konzolu doma.
Pričekat ću sigurno. Nije mi se žurilo iovak ionak, a sad pogotovo.
Mislim da ću investirati prvo u PC, no to se može vrlo lako promijeniti jednom kada budem vidio konzolu u živo i zaključim da mi treba ispod TV-a lijep 4K blu-ray player.
- Uređivano
Vjerovatno da, ako uzme i buraz pa ćemo šerati nba2k21 svaki po 35€. Tko kaže da su new gen igre skupe
Kupujem day 1, prve 2-3 godine neće bit nekih značajnijih sniženja konzole tako da kupija sad il za godinu dana dode na isto. Baren cu igrat PS4 naslove sa boljin performansama dok ne dodu real nex gen naslovi
munja
Vrijedi zbog igara pričekati. Neće cijena konzole pasti (cijena konzole ionako nije problem), nego će se za par mjeseci naći dosta launch igara sniženo.
Kupujem kasnije kao i ps4 kojeg sam kupio prije 2 godine kad je vec vecina dobrih igara bila po 100kn.
Nije problem uzet day one na rate ali nema smisla da stoji....a i mozda ce doci neka pro verzija kasnije.
Biti će snalaženja kao i kod PS4 konzole. Kupi na popustu pa kasnije prodaj. Mislim da je u ovo nase doba postalo neisplativo kupovati igre na launchu. Em placas punu cijenu, em dobijes igru koja ce u roku od par mjeseci dobiti toliko patcheva da ce to postati druga igra. Na najvecem dobitku su oni koji imaju backlog igara pa taman dok odigraju backlog, nove igre ce pojeftiniti i tako u krug...
milicevic87 dok ne padnu cijene igrat ce se Witcher 3 next gen enchanced
A ono, bio sam 120% siguran da ću uzet. Sad ne znam ...
Od Sony igara nema praktički ništa. Ok, Demon's Souls.
Al da bi bilo lijepo igrat Valhallu i Cyberpunk na next gen konzoli, vjerojatno bi.
Ok, i Godfall me najednom zanima.
Iako će valjda i na PS4pro biti vrlo dobro.
Ne znam. Baš me iznerviraše s ovim cijenama i odgodama igara.
Prvo nema Silent Hilla
0 bodova, pogotovo nakon objave cijena, šokiran sam. Haj 70 eura sam nekako očekivao, ali 80... @Tzereen za nas nije ni 80, limitedi će vjerovatno koštati preko 100 eura. Da ne pričam o CE.
Čeka se tamo negdje za godinu-dvije pad cijena. Možda putem ubodem neki limited od baš-baš igara koje mi budu amazing, ali to je max. Nvidia je realno postala sada još privlačnija.
Downvoteajte fensija jer sere ko foka. Ajmoooo
milicevic87 Kojih launch igara?
Ne isplati se iskreno bar sljedećih godinu dana. Veliki plus su mi igranje PS4 igara, no opet za to imaš PS4 jel kojeg sada već u Pro varijanti možeš naći za nekih 1500kn ako ne i manje!
e dečki nemorate downvote zato što mislim na feng shui i minimalizam
Razumni dio mene zna da se ne isplati odmah kupovati jer nema prave PS5 ekskluzive, Goodfall mi se čini dobar, ali njega stignem i kasnije odigrati, a nerazumni dio (koji btw trenutno vodi jer sam idiot) kupuje day one svejedno. Da je HZW launch naslov i samo za PS5 ne bi bilo nikakve dileme, a da je samo Silent Hill Remake/Reboot slučajno bio launch naslov kako su neke glasine govorile također bi se odmah kupio.