Icek Igrao jednog na PS1 ili možda čak i PS2 i bio mi je genijalan. Tako da će se ovome dati šansa, iako uopće nisam ljubitelj ove franšize.
Raziel Iskreno, igra koja me najviše iznenadila i očarala na večerašnjem eventu. Kao fan serijala, roamanje kroz Hogwarts školu će biti prelijepo iskustvo, kao i challenge koji ono nosi.
Flipper Stvarno je bilo jučer dosta vijesti, pa ovo nisam stigao ni iskomentirati. Meni se ovo čini jako dobro. Volim inače svijet HP-a i konačno mi djeluje da ćemo dobiti pravu "AAA" HP igru. Samo da ne bude baš live service igra. Može RPG ili SP igra.
wooddiebone Samo HC Singleplayer RPG toleriram u ovom slučaju. Bilo kakvu naznaku onlinea i ne kupujem. Dosta je bilo razočaranja.
fensisuperstar kad se sjetim jučerašnjeg razgovora @wooddiebone na mega-giga-aparatima izrezbarit ćemo ti čelo za launch. bit ćeš isti harry samo sa većom ćunom
wooddiebone Neću ja rezbareno čelo. To ima onaj herij. Kad bi htio bit neko htio bi bit Ronald. Nemaš dušu, al krkaš maloljetnu Hermijonu.