Da ces prije ili poslije tih 70€ ili kad kupis igru ili kad budes igra (mikrotransakcije)
Take-Two CEO opravdao NBA 2K cijenu od €70 za PS5: Ovo je puno veća igra nego prije 10 godina
Kupit će se na nekom popustu ili kad padne cijena. 2k20 su nudili za 38 kuna i tada sam uzeo.
Take Two opravdava harač. Teže je predvidjeti da iduće godine dolazi novi CoD...
igru koju nisam igrao je meni uvijek Nova...i stoga tih 70€...za dvi tri godine postane 70kn
Iz prijašnjeg iskustva, mislim da će prvi nastavak sportskih igrara na novoj generaciji konzola biti najisplativiji za uzeti. Razlikovat će se sigurno od naslova na trenutnim platformama, a nakon toga će po običaju početi s copy-paste metodom gotovo svaku iduću godinu.
Što se tiče 2K NBA-a, nadam se da čuvaju novitete u svim segmentima igre za 11. mjesec i da će smanjiti ton s dodatnim plaćanjem koji je ove godine možda čak i najgori do sad. Očekujem potencijalnu revitalizaciju Neighborhooda i rješavanje problema laga i latencije koji su pratili čitavu trenutnu generaciju konzola.
Zato se kupilo nba 2K21 mamba edition i čeka se ps5
- Uređivano
sandidam Lag mi je uništio online igranje. U većini slučajeva tekme su mi bile u potpunosti neigrive, znači shotmeter pogodim skoro green a lik koji ima tricu 99 fula cijeli obruč i te fore. A što se tiče mikrotransakcija vidim da dosta ljudi kuka zbog njih. U kojim modovima stvaraju probleme? Ja sam igrao samo myTeam i stvarno uz malo uloženog vremena možeš stvoriti jako dobru ekipu bez dodatnog plaćanja.
@TexasFlood
upravo myteam. Problem je ako uzmeš igru kad izađe. Načini dolaženja do novih igrača je premalo. Nakon sto je igra par mjeseci vani, locker codova ima dosta i single player questova ima dovoljno da te nagrade s besplatnim igračima. Sve prije toga je nažalost čisto plaćanje.
Po ovome ispada 80 eura, a ne 70. Naravno, ako se da vjerovati ovom liku
Ako takvo što izvedu to je sramota. Dolar je slabiji od eura i onda ovakvo nešto da izvedu...
sandidam Aufff, nisam znao da je tako gadno u startu.
Haha, kao da naplaćuješ L majicu skuplje od S