• Gaming Vijesti
  • Take-Two CEO opravdao NBA 2K cijenu od €70 za PS5: Ovo je puno veća igra nego prije 10 godina

Da ces prije ili poslije tih 70€ ili kad kupis igru ili kad budes igra (mikrotransakcije)

Kupit će se na nekom popustu ili kad padne cijena. 2k20 su nudili za 38 kuna i tada sam uzeo.

Take Two opravdava harač. Teže je predvidjeti da iduće godine dolazi novi CoD...

igru koju nisam igrao je meni uvijek Nova...i stoga tih 70€...za dvi tri godine postane 70kn🙂

munja
    Ma već je i 2K20 bila za 35kn na akciji 😃 😃 😃

Iz prijašnjeg iskustva, mislim da će prvi nastavak sportskih igrara na novoj generaciji konzola biti najisplativiji za uzeti. Razlikovat će se sigurno od naslova na trenutnim platformama, a nakon toga će po običaju početi s copy-paste metodom gotovo svaku iduću godinu.

Što se tiče 2K NBA-a, nadam se da čuvaju novitete u svim segmentima igre za 11. mjesec i da će smanjiti ton s dodatnim plaćanjem koji je ove godine možda čak i najgori do sad. Očekujem potencijalnu revitalizaciju Neighborhooda i rješavanje problema laga i latencije koji su pratili čitavu trenutnu generaciju konzola.

Zato se kupilo nba 2K21 mamba edition i čeka se ps5

sandidam Lag mi je uništio online igranje. U većini slučajeva tekme su mi bile u potpunosti neigrive, znači shotmeter pogodim skoro green a lik koji ima tricu 99 fula cijeli obruč i te fore. A što se tiče mikrotransakcija vidim da dosta ljudi kuka zbog njih. U kojim modovima stvaraju probleme? Ja sam igrao samo myTeam i stvarno uz malo uloženog vremena možeš stvoriti jako dobru ekipu bez dodatnog plaćanja.

@TexasFlood
      upravo myteam. Problem je ako uzmeš igru kad izađe. Načini dolaženja do novih igrača je premalo. Nakon sto je igra par mjeseci vani, locker codova ima dosta i single player questova ima dovoljno da te nagrade s besplatnim igračima. Sve prije toga je nažalost čisto plaćanje.

Po ovome ispada 80 eura, a ne 70. Naravno, ako se da vjerovati ovom liku

Ako takvo što izvedu to je sramota. Dolar je slabiji od eura i onda ovakvo nešto da izvedu...

Haha, kao da naplaćuješ L majicu skuplje od S 😃