@fensisuperstar dali je taj alfa male sexy ovan isnpiriran mojom konfom ili predstavlja globalno svu PCMR alfa male rasu?
Tajni rat PCMR-a i konzola za početnike
Odličan tekst Fensi.
Odabrao sam PS5 na početku nove nextgen ere i igranje na 60FPS-a u 4K rezoluciji i HDR-u. Doduše, nije LG TV. Samsung je.
prayer JA NE VJERUJEM. reko sam sinoc frendici u 2 ujutro ovca za tipkovnicom i ona mi napravila to u par minuta
Vrhunski napisan tekst plus jebeno realan. Thumbs up
@JoelDrake ti ćeš biti na aparatima ja to već vidim.
- Uređivano
JoelDrake tolko da nisi na aparatima, tvoj sav tekst je u greškama .
Btw, on je dobro napisao - organski LED paneli, a ne organski OLED paneli. Jer O u OLED znači organski.
A termin "na aparatima" znači da ćeš biti van sebe od sreće zbog nečega. Ovdje konkretno jer hvali LG OLED, a znamo da si zagovaratelj istih.
fensisuperstar Daj reci frendici da ode igrati Euro Jackpot ili nešto jer joj je očito krenulo
Jebote nahvalim LG i opet nije sretan.
- Uređivano
JoelDrake Joel, kolega, di si ti mene sad vidio da pričam o tome?
Točno sam ti objasnio samo što si fulo kod kritike pravopisa i objasnio termin na aparatima.
Al ako me opet ideš pitati o toj temi, evo:
Ja dobro znam sve o OLED-u i nijednom nisam rekao da nije odličan, te da sam urnebesno bogat da ga ne bi uzeo. A za burn-in reci kaj oćeš, ali je strah od njega opravdan. Pitaj i kolegu tu s foruma. Svaki OLED koji imaju u dućanu im je dobio burn-in.
Da je prekrasan, je. Da su filmovi fantastični za gledati na njemu, jesu. A s tim još da se LG jedini odvažio napraviti i odličan "Future proof" model, je. I svaka im čast. Svi ostali i koriste njihove panele.
Al na kraju dana, jel otporan na burn in, nije.
Btw, @fensisuperstar - svaka čast na članku!
Tzereen
Da falio sam moja greška pardon i tebi i fensiu, znam što znači organic LED ili jedna riječ OLED, ali to organic ne treba toliko naglašavati jer imaju 100 000 sati radni vijek što je 10 sati dnevno gledanja tv i tako negdje 30 godina, ti modeli u trgovinama su dobili burn in upravo zbog toga što su tv-i radili cijeli dan i uvijek iste reklame i na kraju dana ištekaju prekidač iz struje, kada će tv onda da odradi pixel refresher ako nije u stand by modu, iskreno da mi tv dobije svako tri godine burn-in odmah bi ga mijenjao za drugi OLED, sjećamo se da smo svi imali CRT tv-e i monitore i to koliko njih pa o burn-in nitko nije mislio a nisu bili imuni na to!
@munja pogledaj ovaj link od Linus tech tipsa ili idi dirketno na taj njihov ingame app kaj god da je
znači imaš te monitore od oleda. 4k 120 herza. znači to vrišti "uguraj u me rtx 3080!"
samo zbog toga i jesu jebeni kraljevi. ja sam lud za sharp matricama, ja kad vidim sharp IPS moram po mošnji stavljati kilu leda da se smirim ali ovo je nenormalno. jeftiniji su od sonija, kvalitetniji su, eto i da traju 10 godina a ne 30 koliko je reko opet brutalno. i ono što je najvažnije imaju OLED za sve. apsolutnos ve, monitori, tv, kućno kino, ogromni paneli, jebeni sigunature 8k itd itd.
@JoelDrake a negdje sma morao reći što je oled
fensisuperstar
Ja mislio da si mislio tipa na aparatima kao PCMR vs konzole tako ti je to kada vidim prije tvoj komentar od članka a ono dole kasnije čitam ti hvališ OLED, tako treba
, sretan sam ja od kada sam ga kupio, znao sam ja odmah da je LG napravio pun pogodak, možda je vrijeme da nabaviš jedan
super članak možda si nekima sada olakšao izbor kupovine tv-a!
JoelDrake hvališ OLED, tako treba
give credit where credit is due. sa time da ja "organski" i dalje ne podnosim oled mislim da je od mene potpuno legitimno. Da si ti napisao to isto rekli bi da reklamiraš znači istina je da ostali proizvođači jednostavno nisu spremni na next gen. I to mi nije jasno. u biti sharp ima neki 8k 120 fps ali brate vec znam da sa tim mogu kupit auto
JoelDrake možda je vrijeme da nabaviš jedan
neće se to desiti uskoro
- Uređivano
Napravili su odličan posao za gaming s HDMI 2.1 VRR, ALLM i G-Sync za PC igrače tako da bilo konzolaži ili PC igrači dolaze na svoje, dok konkurencija kao Samsung, Sony, Panasonic, Philips škrtari s HDMI 2.1 portovima još i nemaju podršku za G-Sync!
- Uređivano
credit where credit is due
@meeshmorp je artist slike sa ovcom
https://twitter.com/meeshmorp
Bravo @fensisuperstar stručan, a opet dovoljno jednostavno napisan članak da ga i mi s manjim PC znanjem možemo lako čitati. Nadam se da ovaj članak nije izuzetak, već samo uvod u neke buduće tekstove slične tematike.
prayer Jel to Ghost of Tsushima pozadina?
Brutalan clanak Fensicu!