Ako mogu postojati isprane verzije za Nintendo Switch, mogu i za Series S. Jedino što “će ograničiti evoluciju igara” i što ograničava već zadnjih 20g su objektivno konzle.
Developeri kritiziraju Xbox Series S: “Ograničit će evoluciju igara”
prayer pa ne bih se baš složio. U kontekstu PC-ja konzole su bile bottleneck i skokom na svakom novu generaciju sve prodiše, odnosno bottleneck ide na višu razinu. A Switch je ionako izvan svake kalkulacije za multiplatform igre i one redovito kasne na njega + većinom portovi za Switch rade neki vanjski studiji. Nije ista usporedba kao s konzolom koja se svrstava u next-gen.
- Uređivano
Fenix Ma jasno je to meni, samo sam aludirao na to da su devovi plačipizde. Ako su mogli onakva čudesa izvesti sa Switch verzijama igre koje se vrte na tabletu mogu i tu. Jedino što će Xbox Series S ovdje promjeniti je možda višak radne snage za downgrade nekih grafičkih postavki na 2K rezoluciji - eventualno još koji tjedan dva da se sve pozlati.
Isto tako ne vidim da se itko žalio sa PS4 Pro i Xbox One X kako njihove slabije varijante (PS4 i XONE) bottleneck-aju razvoj igara.
Kritiziraju jer ce morati skalirat, dakle ne da im se delat.
Po meni je to i dobro. Za PC pogotovo, ajmo uzeti i da će optimizacija u nekoj igri biti smeće, ti bi sa recimo 8 TF (duplo jače od SeS-a) morao imati super iskustvo na 1080p i jamac da ćeš izgurati tu generaciju do kraja s većim detaljima i fpsom nego na toj konzoli. Pod uvjetom da imaš i SSD, dobar procesor i 16 GB rama, jel.
3070 je već sad overkill i generacija ispred konzola, kako stvari stoje.
- Uređivano
Jesam li ja dobro shvatio članak?
Microsoft je uzbacio govno od konzole i sada će prave Next Gen konzole (XSX i PS4) ispaštati zbog toga ili?
- Uređivano
chono7 Kritiziraju jer ce morati skalirat, dakle ne da im se delat.
Arbeit macht frei.
Rad oslobađa. Jedini dobar kvot iz njemačkog nacionalizma.
Godinama su se limitirali na playstationu 4 i starom boxu i jebali nas pisijaše sa lošim portovima a sad kao hurr durr malo slabije verzije za slabiju konzolu. A ono textures sa ultra prebace na high. Bitch fucking please. Za PC će se igre radit tak da rade od nuklearne elektrane pa do jebenog tostera i nitko nikad nije ništa rekao u vezi toga.