Pomišljam ja na puno toga pa tako i na kupnju novog boxa.
Naravno, ne kao zamjenu za PS5 koju ću uzeti zasigurno day one, već paralelno.

Da imam love uzeo bi odmah SeS, ali nema veze. Cijena je primamljiva a bit ce jos i primamljivija za par godina kad vec i budu dobre ekskluzive uz vrhunski game pass.

Ne, ni da je jedina preostala konzola na svijetu ne bi me zanimala. A takav izbor je olakšao MS jer su uz PC svoje konzole učinili atraktivnima samo onoj ekipi koja zazire od prvospomenute platforme.

99% sam sigurna da kupujem Series S, dvoumim se da li da ga prednaručim odmah ili da pričekam, ipak imam XBox one i još mogu uživati na toj konzoli. Naravno PS5 se uzima pod obavezno. Da sam u situaciji da mogu samo jednu konzolu ipak bih uzela PS5, njihove ekskluzive me kupuju.

Koji će mi k kad imam PC.

najjace da u svakoj temi o xboxu najvise sudjeluju i pisu ovi sa sony badgom lol

Pošto mi je komp srednja žalost a iskreno baš i nemam naviku igrati na njemu osim najbolje igre svih vremena Championship Manager, mislim da ću uzeti Xbox Series S day one a PS5 kroz godinu ili dvije, naravno to se lako promjeni ako Sony ponudi neku cijenu koja će me izuti iz cipela. Da ne bi bilo zabune financijski si mogu priuštiti i jedno i drugo ali uzevši u obzir da imam već PS PRO i Nintendo Switch Lite da još uzmem kroz dva mjeseca i dvije nove konzole mislim da bi me žena poslala da spavam na dvorištu ( možda bi mi i dala šator ali samo možda ) ................

gusterko Ak te posalje van u sator, ajd zovni i mene jer i ja sam na rubu a nema pojma sta cu sve jos donest u stan 😃

Kupuje se XSX Day One,več zabilježen.

Ne...PS5 only...ali nije stvar emocija nego razuma..na ovim prostorima poradi zastupljenosti puno lakše je nabaviti polovne igre za Playstation...Kada sam kupovao PS4pro da je cijena Xbox bila ista onda bi možda i kupio njega a ne ps4pro...ali četvorka je u tom trenutku bila 1000kn manje i još lakša nabava igara.

Jedino što me interesira je Halo i Gears Of War...međutim kupnjom ps4pro i s obzirom da petica bude vrtila igre sa četvorke i s obzirom da imam previše kupljenih igara za četvorku koje vjerojatno neću sve proći pa će neke čekati peticu

Evo u tisak kiosku me čekaju kupljene igre za PS4
        God Of War 3 Remastered
        God Of War
        Killzone Shadow Fall
        The Last Of Us
        Sve četiri na disku za 260 kuna🙂

Kupujem drugo ljeto, ovu digital verziju, dobra cijena, gamepass i igras sve kaj nemres na PS5, jako dobar proizvod i potez M$

Sta ce mi taj konzolaski poor mans steam machine pored ps5?

No game, just pass

Ne, ne razmišljam. SIGURAN sam da ga uzimam 😃 😃 😃 Series X ofc.