foggy Zaigram ak kolega donese plejku i ak kupi 😃 Ne kupujem nikad NBA, ali volim poigrat ako dodje ekipa. Dobra vijest da je sut kockom tezak, kolega me nece moc dobit konacno 😃
Skellington foggy vjeruj mi prevario biš se. Na analogu ti se gleda i release i pozicioniranje sticka nije kao prije samo timing. Skužio sam da mi je svaki release late dok ja pokušavam pogodit čistu sridu. Free throw sam pucao ko Shaq i moram reć da je kocka koliko god sam u prijašnjim pucao analogom(Sad su to unakazili) svakako bolja opcija trenutno. Razlika u Free Throw-u kocka - analog mi je sigurno 40%. Još nisam zaigrao park da vidim kako to funkcionira tamo, trenutno grindam karijeru za pokoji badge, a tamo je baš teško uopće doći do nekog šuta jer je gužva sa svih strana.
biver 2k20 je isto imao kriminalni sut. Neovisno koliki si skill imao, 20% ako je uslo si bio stetan. Trice zaboravis. Potpuno nerealno i glupo pogotovo za nove i casual igrace. Zadnji nba koji je valjao je bio 2k16.
foggy Ma nije da mi e nesto bitno, ja nikad solo nisam upalio neki sport, to nije moj zanr. Ako budem imao priliku s kolegom zaigrat, svakako javim dojmove. U 2k20 nisam nesto bio losiji nego sto sam inace 🙂