Meni gameplay super izgleda, pogotovo ako si Avengers fan. I još kažeš da je kampanja dobra. Mislim da definitivno ima potencijala postat novi Destiny ako nastave dodavat sadržaj.
Recenzija | Marvel’s Avengers: A Day
Fenix Kaj znači novi Destiny?
Destiny je dosta loš.
wooddiebone
U kakvom god da je stanju danas, Destiny je i dalje etalon za takav tip igara. Nisu ga dostigli ni Division ni Anthem, a sumnjam da će i Avengersi.
U tom kontekstu se govori.
A jebiga, meni je prvi Division miljama ispred.
wooddiebone
Pa jedno su osobni stavovi, Destiny je mjerilo za takav tip igara.
Naravno da ga mnogi ne vole i da im nije sjeo iz raznih razloga, ili općenito ne vole grind ili im je previše scifi ili im je dosadio ili nešto četvrto.
Ali je i dalje pojam za takav tip igara. Ok, Warfame se dobro približio, ali i dalje nije toto africa. Evo, vijest od jučer - Destiny skupio 160miljona igrača.
Ma ova igra je puno bolja od Anthema. Nije Destiny iz novije ere (Destiny na početku je bio drlog), ali može ova igra postat jako dobra. Samo trebaju promijeniti grind mehanike i ubaciti sadržaj. Ali kao što sam napisao u reci - ima hrpu mana, ali je stvarno zabavna kad se nađu 4 igrača. Borba je spektakl često.
Flipper
Igra je skroz zabavna, je. Fora je igrat s tim likovima.
Ono kaj je mene najviše smetalo u beti je neka tromost u pokretima. Je, raznovrsni su i ima ih dosta. Svaki lik je unikatan. Ali je tromo naspram Destinya. I naspram Anthema. Nema taj fini smoothness koji ima Destiny u svom napucavanju i skakanju.
A očekivao sam stvarno da će ga bit, s obzirom na pedigre likova.
Na zalost, stvorio sam neku averziju prema tim avengersima i em mi se ne gledaju, jos manje mi se igraju. Ljepo si to srocio i sad imam dobar dojam da ovo nije za mene, jednostavno mi se e igra nesto ovakvo. Eto, ali zanima me bas u kojem ce smjeru, jer SE stoji u imenu i bas me intetesira kud ce oni to odvest.