• Gaming Vijesti
  • Assassin’s Creed Valhalla izvodit će se u 4K/60FPS-a na XSX (vjerojatno i na PS5)

Koja je fora sa konzolama i tim 4k/60fps kurčenjem ako ide sve na low jebote. Bolje da puste 4k/30fps ali da to dosta lijepše izgleda. Low mogu i na kompu igrat.

Ja isto volim kada na kanti sve LIJEPSE izgleda

TexasFlood iskreno ne razumijem tvoju frustraciju zato sto se trude napraviti 4k@60 na konzolama. Mislis da ce bas toliko patiti grafika?

chono7 vjerojatno nece jer su ovo visestruko jaci strojevi neko na current genu al opet 4K je bespotreban

munja ma nije, ako uspiju nativni 4k zarolat, vidjet ces kako je fora i kristalna slika na TVu.

chono7 Nisam ja frustriran nego si ti malo previše nabrijan dječače. Samo tvrdim da bih radije da mi na konzoli ljepše izgleda igra nego da vrti 60fps i da izgleda lošije. Eto. Ništa strašno. I grafika mora patiti radi tog kompromisa.

Pa eto neka devovi počnu davati izbor između 60 i 30 fps-a i nema problema. R&C će imati 30 i 60 fps opciju.

Zbilja ne vidim niti jedan argument protiv toga.

Nexus I Demons Souls i Spidey isto. Mislim da ce to bit standard za sve nadolazece ekskluzive. 🙂

I ja se jedino tomu nadam, nek mi daju izbor 60 fps. Pa da igram ko masterrace.

TexasFlood odmah u startu mozes promjeniti ton pisanja, jer nisam tu da te napadam, nego da vidim sto te smeta. Hvala na pojasnjenju sto pucas na grafiku pored izvedbe. Vidim da ima ekipe koja lovi izvedbu pored grafike. Misljenja sam da je upravo 4k@60 kompromis, jer nece biti low u multiplatform igrama nego medium do high. Same eksluzive nemaju takve postavke, do trenutka ako nesto izade na PC.

chono7 Ok, ali nisi ni ti baš ušao u raspravu sa smirenim tonom. Ako sam napisao "jebote" ne znači da sam frustriran niti da me smeta, nemamo valjda 13 godina? Inače, ako to bude išlo na medium-high svaka čast, ali nekako sumnjam. Ovo sa izborom 30fps/60fps bi moglo ispasti 4k/30fps i 1080/60fps.

Svi se raspravljaju 4K@60FPS sa kompromitiranom grafikom ili 4K@30FPS sa napucanom grafikom.

Kaj sa nama koji želimo 1080p@60FPS sa napucanom grafikom?

Mi smo životinje? Stoka?