maverick Icek bas to. Sinoc sam se izvalio u krevet, slusao podcast sa Mike-om i uz to na Lite-u igrao Xenoblade Chronicles, a danas ga nosim sa sobom u Busu. Kus bolje?! Wii sam volio zbog nekoliko igara, ali su me odbijale motion kontrole. Za Switch nemam apsolutno nikakvih zamjerki.
Icek Slažem se. Switch je odličan uređaj za ljude kojima treba takav uređaj. Koliko god bio inferioran i zaostajao za nečime naspram PlayStationa i Xboxa, Plus, Nintendove igre su odlične, koliko god mi govorili da su bedaste i dječje 😃
maverick Icek pa nije za svakoga i graficki, da, se ne moze mjeriti sa ps i xbox igrama, ali ljudi to znaju i svjesno ga uzimaju iz drugih razloga.
Tzereen U svakom slučaju, ako pare dozvole, uzeo bih Switch 2, ili Switch Pro, ili Switch 4K, kak god će se zvati. Iako mi je neprežaljena ljubav PS Vita. Ljudi, kakva je to konzola bila... Šteta kaj je propala. (Ako usporedimo prodaju s nintendom, jel)
prayer Tzereen Uff, imao sam priliku modificirati modro plavu Vitu jednom dečku sa Reboot-a. Tip je nabavio taman pred kraj života proizvodnje konzolu i ruku na srce mogu reći da ljepši komad hardware-a nisam vidio. Ono što mi se kod Vite nikako nije svidio je katastrofalni meni kojeg nažalost nisu nikad nadogradili 🙁 Što se same Switch konzole tiče mogu samo reći da je Nintendo napravio pun pogodak što se udružio sa NVIDIA jer ako budu na tabletu (???) uspjeli izvući 4K pomoću DLSS-a iskreno nema više šta raditi AMD u konzolama.
f_i_c_o prayer Što se same Switch konzole tiče mogu samo reći da je Nintendo napravio pun pogodak što se udružio sa NVIDIA jer ako budu na tabletu (???) uspjeli izvući 4K pomoću DLSS-a iskreno nema više šta raditi AMD u konzolama.
lik Vrlo zanimljivo, ali opet first party igre su najbitnije barem meni. Ovo sve što je do sada izašlo, a što me zanima imam na Wii U osim novog Maria.