Super je recenzija, kao da sam iznova prozivljavao mladost.

Medjutim, nebih se slozio da je gameplay istovjetan originalima. Mislim da ti je muscle memory ostao u undergroundu gdje je ocigledno da je Vicarious vukao fiziku, i na srecu, izbacio hodanje. Thps1 je u originalu brz, skok nije jak, dosta je rudimentalan i stiff za danasnje pojmove. Lako je sjebat trikove i razbit se. Thps2 je vise controlled, ali floaty. Ollie je puno veci, i generalno gameplay je sporiji cime je lakse izvoditi trikove. Ovo tu je kao nekakav sweet spot ug1 ili 2, sa thps hd. Sto ce ocito funkcionirat da bude donekle future proof

Meni je fascinantno to što je percepcija levela, tipa School, u mojoj glavi u originalima OGROMAN!
    A istina je da ga okružiš za 20 sec i da ne može bit manji 😀

yakuza_stinger

Hvala ti drug 😃

Slažem se apsolutno, definitivno mi je mozak više "registrirao" Underground gameplay nego originale, ali i stari dijelovi imaju svoju draž i što je najbitnije smatram da su definitivno igrivi i danas i svaki dio, baš kako si naveo, ima nešto specifično. Mislim da je ovo od Vicariousa bio dobar potez što su povukli inspiraciju od Undergrounda.

Nikada nisam igrao skejterske igre, ali bome nakon ove recenzije došao mi je gušt. Bravo solid na super odrađenoj reci 🙂

sandidam

Hvala ti kolega, cijenim to 😃

Btw. nekako se nadam i dalje da će moći Spajdija kroz neke dlc-ove ubaciti kasnije. Ako ništa, mogu neke likove iz njihovih drugih franšiza, poput Crasha ili Captain Pricea. Or wait, zamislite Wolfa iz Sekira. 🤣

Kikiller ma i remaster imam u planu, ali nisam ga htjela odmah kupiti jer bih ga odmah htjela igrati, a tek sam GOT započela

Ma pa malo heelflipat i noseblindat nikad nije kasno,možeš slobodno ubacit po sat vremena dnevno u raspored.Baš je opuštanje

Solide ljudino,
        Jel ima u ovoj verziji igre otkljucavanja onih gap videa za svakog skatera?
        Ako znas na sta mislim...

gunner

Ima drug, za svakog Pro skatera imaš unlockable video 😃
          Imaš i bail video isto ja mislim... ;D

5 dana kasnije

Složio bi se sa ocjenom ako je suditi po viđenom. Trenutno sam 4 staze isprobao i nevjerojatno koliko uzivam!

Sve ide glatko i čisto i bas se mozes opustiti. Presretan sam da je remake ispao super!

Inače zadnji TH sam igrao na PS2 davne 05/06.

Zasto nitko temu nije otvorio? XD