fensisuperstar @prayer vjerojatno zato što će se upgrade odnosit samo na one koji kupe cyberpunk prije nego što igra playstation 5 izađe.
prayer fensisuperstar E to je dosta pametno napravljeno! Bonus za one koje kupe PS4 verziju, a za PS5 plate premium.
Deadwalker Ovih zadnjih par tjedana sve poskupljuje, baš primjećujem svako malo. Bez obzira na odličan PR kojeg guraju, nisu ludi da se odreknu većih prihoda.
chono7 Samo dokaz da ce igre biti skuplje na next genu. Ali i dalje igraci imaju izbor u ovom primjeru, kupit igru za ps4 cekat next gen upgrade. @Nexus nije ti to PC da samo dignes postavke i picis dalje
HCMAA TLOU2...nije prošlo niti 6 mjeseci već se da kupiti za 250kn...GOT...već ide za 350kn...imam toliko igara za odigrati...tako da zaboli me za njihovu cijenu
TexasFlood Jel nije cijena za ps4 Cyberpunk 500 kn iako je 60€=450 kn? Tako da će prema toj logici naši divni pošteni trgovci ići 70€=600+ kn.
ibor4you Ja danas baš pročitao da neće dizati cijenu igri : https://www.playstationlifestyle.net/2020/09/05/cyberpunk-2077-price-wont-change/
HCMAA braći i sestrama iz Poljske možemo zahvaliti na nekakvu turističku ovogodišnju sezonu...stoga zaslužuju da im to vratimo kroz tih 69.99€