• Gaming Vijesti
  • The Witcher 3 dobiva reizdanje s boljom grafikom i performansama za PS5, XSX i PC

Iako do sad nisu napravili ni jednu dobru igru ( 🤣 ), zbog ovog moram skinut kapu dolje CDPR-u.

Sad to treba retweetat ovim jazavcima koji Control naplaćuju duplo.

Tzereen CDPR ne radi dobre igre, CDPR radi GOTYe, najbolje igre i igre generacije 😆

Što jest jest, CDPR zna odigrati svoje karte. S razlogom su najpopularniji dev i izdavač današnjice.

Znači trebao bih sad kupiti Bitchera 3 na PS4 jerbo sam na Xboxu prešao igru, a XSX ne mislim kupiti. 😮 Idem vidjeti je li na nekoj akciji.

biver Stvarno nema NIKAKVOG razloga da se itko žali na besplatan grafički update igre.

Stvarno ne razumijem + što ljudi doslovno izbacuju novi IP za dva mjeseca i to će isto imati free upgrade na next gen.

Cijena nije bit... Aha, free je. Baš super.

ja nikad nisam stigao igrati to cudo, imam obicnu verziju witchera na disku bas me zanima na koju foru ce ti next gen upgradeovi ici.

Potez za pohvalu, ovako se pokazuje da cijeniš igrače tj. kupce od kojih živiš.

Nebitno što je oni misle zapravo ali sa poslovne strane ovo donosi bolji prihod.
      Jebačka reklama također.
      Plus što će ljudi kupiti Witcher 3(koji još nisu ili su ga prodali).

Neka se ostali pohlepni banditi na njih ugledaju. Studio koji je iz ničega postao sinonim za kvalitetu na globalnoj razini.
      Nekome se njihove igre ne sviđaju istina, ali to je svoj svijet a prodaja govori za sebe. Knjige, gledanost serije, stripovi...
      Witcher je postao "brand" i fenomen kako bi @weky rekao za fortnite.
      Danas skoro da nema gamera(makar teških kežualaca) koji nisu čuli za Geralte od Rivije.
      Vjerujem da i nadam se da će isto ponoviti sa Cyberpunkom.
      Još jednom pokazati kako se rade stvari.