foggy uf uf. evo pogledam do kraja jedan podcast i onda se bacam na ovo. dns mi je ionako youtube day.

evo odgledao. ono provlacenje kroz rupe se stvarno cini tidius. to sto govoris za rpg elemente mi nije smetalo sto nema npr u sekiru jer je drugacija igra, ali ovdje bi bilo dobrodoslo, no sve u svemu izgleda zanimljivo i jednom cu mozda dati sansu. ako se pak odlucis cjelu igru odigrati online mozda i odgledam i skratim si muke i ustedim koji dinar.

maverick ako se pak odlucis cjelu igru odigrati online mozda i odgledam i skratim si muke i ustedim koji dinar.

Kasnije sam se bacio na guide, imam eventualno jos za jednu gdje skupljam oruzja i shellove. Ma sica ionak, a 15 ljudova napravili bolju igru od dosta tih klonova.

foggy ma znam da je sica, ali u zadnje vrijeme neke igre gledam stream ili playtrough jer mi je lakse ne igrati i ne sekirati se 😆

maverick Nakon ovih PS ekskluziva sve sto zelim je nesto gdje se barem moram potrudit da predjem igru. Gledanje kak netko igra me rijetko zanima kad vec mogu i sam to odradit 🙂

foggy pa sonyeve sigleplayer ekskluzive mi radije gledati jer su gameplayom ostale u prosloj generaciji konzola, a i nemas tu sta igrati kad je sve iscjepkano hebenim cutscenama i quick time sekvencama. najbolja ekskluziva koju je radio sonyev studio ove generacije je ironicno gow 3 remaster jer se zapravo igra i nije cutscene festival, a combat je aksuli dosta izazovan, pogotovo ako igras na vecim tezinama, a da ne spominjem fora iteme i oruzja koja skupis tokom igranja. bas vrhunska igra. zato manje vise imas pravo, trebam igrati mortal shell! e da uncharted lost legacy je jako dobra igra isto i taman traje koliko treba.