prakticno, prekrasan minimalisticki dizajn upotpunjen crnom mat bojom te vrlo dobri specsi. nazalost ne vidim opticki port i to je jedini minus trenutno.
Xbox Series X izložen je u Njemačkoj – pozadina izgleda kao PC i može se jednostavno otvoriti
- Uređivano
Stvarno izvrsno, ovo je i bolje nego PC zbog matične u dva dijela i efikasnog hlađenja tako jakih komponenti u tsko malom kućištu.
Ali kako nemaju službenu podršku za HR ne uzimam ih u obzir.
Optika se jasno vidi da desne strane.
U kojem gradu je izloženo da i ja malo kuken?
- Uređivano
Ma ovo je dummy model, ništa to nije finalno.
Što se tiče optičkog porta, sjećam se da sam ga vidio kada je XSX leakao prije nekoliko mjeseci u nečijem dnevnom boravku.
E sad...ovo je pretpostavljam neka vrsta dev kita koja je u to vrijeme imala optički out za njihove potrebe. Da li finalna verzija ima optički, za to treba pričekati.
Očekivao bi da će PS5 imati taj port s obzirom na to koliko su se hvalili s nekom novom tehnologijom za 3D audio i značajno bolju kvalitetu zvuka.
Najtoplije se nadam da će imati i XSX i PS5 optičke. Za X1 i PS4 imam slušalice koje su na optički i fkt mi se neda uz £500 za PS5 i £500 za XSX davati još i £500 za dva seta slušalica, jer eto ovi odlučili da optički više ne treba