• Gaming Vijesti
  • Xbox Series X izložen je u Njemačkoj – pozadina izgleda kao PC i može se jednostavno otvoriti

prakticno, prekrasan minimalisticki dizajn upotpunjen crnom mat bojom te vrlo dobri specsi. nazalost ne vidim opticki port i to je jedini minus trenutno.

Stvarno izvrsno, ovo je i bolje nego PC zbog matične u dva dijela i efikasnog hlađenja tako jakih komponenti u tsko malom kućištu.
    Ali kako nemaju službenu podršku za HR ne uzimam ih u obzir.

Optika se jasno vidi da desne strane.

maverick
      Optički port ne koristim više od 10 godina. Koja mu je uopće svrha danas kada hdmi sve to sam guta.

boja1964 Optički port ne koristim više od 10 godina. Koja mu je uopće svrha danas kada hdmi sve to sam guta.

Možda za high-end slušalice?

Sterlok Optika se jasno vidi da desne strane.

Ili sam fkt ćorav ili ja to zaista ne vidim?

U kojem gradu je izloženo da i ja malo kuken?

Icek
          ma zajebao sam se, pročitao letimično i zabrijao da misli na optički čitač (DVD)

Ma ovo je dummy model, ništa to nije finalno.

Što se tiče optičkog porta, sjećam se da sam ga vidio kada je XSX leakao prije nekoliko mjeseci u nečijem dnevnom boravku.

E sad...ovo je pretpostavljam neka vrsta dev kita koja je u to vrijeme imala optički out za njihove potrebe. Da li finalna verzija ima optički, za to treba pričekati.

Očekivao bi da će PS5 imati taj port s obzirom na to koliko su se hvalili s nekom novom tehnologijom za 3D audio i značajno bolju kvalitetu zvuka.

Najtoplije se nadam da će imati i XSX i PS5 optičke. Za X1 i PS4 imam slušalice koje su na optički i fkt mi se neda uz £500 za PS5 i £500 za XSX davati još i £500 za dva seta slušalica, jer eto ovi odlučili da optički više ne treba 🙁