Deadwalker Super su ti protivnici 5G-a koji pišu svoje proteste na 1000€ mobitelima koristeći 4G mrežu i vozeći diesel Audije iz uvoza. Prokleti kapitalizam, uništit će prirodu.
biver Igramna Geforce now servisu i ne vidim bitnu razliku u nacinu izvodjenja izmedju toga i ovoga. Vidim da se tu naglasava bit dobre brzine interneta i stabilnosti kao najbitnijih stavki. Iz osobnog iskustva potvrdjujem da je to samo djelomicno tocno. Preporucena brzina za maksimalnu kvalitetu streama je ionako vec prakticki standard te se sa time ne slazem jer to brat bratu nije neki problem. Stabilnost veze je druga prica te je itekako bitna. Najbitniji je ping, a o tome ovdje nisam imao priliku procitati.
turok99 Možda sam konzerva ali doista nevodim smisla igranja CODa,BFa,Drstinya,RDRs...itd,itd... na ekranu manjem od 50 inča, ma kakvi mobiteli,tableti i sl.... premali mi je i moj monitor od 24 inča za War Thunder a kamoli išta manje...
HCMAA Evo meni optima pošalje novi ugovor kao budu mi s "novim" tehnologijom davali uslugu...60Mbps budem dobio "gratis"...A to što sam dosad imao ugovor na 20Mbps a NIKAD nisam imao poviše 15Mbps...14 godina sam na optimi...i još novi ugovor...nova cijena...30kn skuplje...ma kad bi imao s tim novim pristupom makar duplo bio bi spreman na tih 30kn...ali znam da i dalje će biti 15Mbps Da nema torrent-a..ne bih ni znao kako izgleda 4K hdr na novom TV-u