Nexus Generično, ali će se prodavati ko vruće kifle. Launch igra je, a ljudi će to kupovati zbog manjka izbora na početku gena. Pametan dev i izdavač.
Chaky Meni se svida. Trebati ce znati kao u GoWu kad koristiti koji potez/kombo u kojoj situaciji. U GOW sam umirao poprilicno dok nisam malo nadogradio nove poteze i upoznao neprijatelje. Ima solo i co-op, djeluje fluidno. Ako bude izazivalo osjecaj postignuca i napredovanja (sto u lootu, sto u samom skillu igranja) igra ce biti top.
foggy Super mi je bilo kod najave kak su naglasili da je sav loot i equipment isključivo in-game i nema mikrotransakcija 😃 Ajte u 3 mile matere s tim, to mora bit defaultno svim igrama. Ove znači EA neće kupit.
Flipper Nemojte se ljutit, ali baš mi se igra ovakva igra. Već vidiš šta je i kakva je...mlati s tim palijama i loot pada. I to je sve što mi treba. 😃 Ne da mi se više open world ganjat.
Flipper Dupli, ali smijem. Mene stvarno zanima ovo što stalno forsaju ovaj osjećaj igranja na DualSensu.
Chaky Flipper Zivi bili, pa vidjeli. I mene zanima kako ce to raditi. U zvuk se isto nesto busaju, pa se nadam da ce i to biti osjetni napredak.