foggy DarkPunisher Igrat će se, samo ne znam hoćemo imat priliku dobit ranije ili uopće, tak da ovisi kad krenem igrat 🙂 Nešto će se skemijat. U svakom slučaju komentirat će se kad izađe 😃 EDIT: Hahhaa, svecka veliš? Ma nisam ti ja svjecki jebiga 😃
DarkPunisher A ak nije svecka onda pisi kuci propalo 😆 Mene bas hajpaju prikazi ove igre, ali prvo cekam svecku recu da mogu dat pare.
foggy DarkPunisher Ak prezivim ovaj tjedan na poslu cucemo se 😃 I ja sam nahajpan, ali ionako me ne zanimaju bas svecka misljenja kad sam i sam vidio dovoljno da znam da cu odigrat.
DarkPunisher Ma i ja, ali me brine price tag od 30 eura. Da nije prekratko, nedovrseno il nesto trece. Uglavnom ceka se ful ovo. 😃
Tuhy Nisam do danas imal pojma da je cijena tolko niska. Isto ću počekat par recenzija, da vidim kaj ljudi pišu nakon par dana... Zasad debelo naginjem prema kupnji. Ak bu baš generalni koncenzus da je sranje, ništa onda. Al sumnjam da bu tak.
maverick chono7 pa bila je betta testiranje i mnogi su generalno imali pozitivne stavove. Mislim ja ne ocekujem From kvalitetu, ali mi izgleda igra jebeno zanimljivo. Ono, ako ju bas ne poseru recenzije, uzimam.
DarkPunisher Da to je sad vec praksa za te neke manje poznate igre. Doslovno dode par sati prije izlaska u najboljem slucaju...