• Gaming Vijesti
  • EA bi uskoro mogao kupiti WB Games, a to znači da će posjedovati Mortal Kombat, Batman serijal i mnoge druge…

Ja da sam na EA-ovom mjestu bi napravio isto. I onda bi potpuno ugasio prvo Mortal Kombat. Povukao bi igru iz prodaje sa svih digitalnih platformi i nastojao zatomiti da je serijal ikad postojao. Zatim onaj užasan LOTR Shadow serijal i još par stvari.

ROI bi bio nepostojeć, ali to bi bila hrana za dušu.

Batman je gotov, ali useru li mi Harry Pottera padat će glave.

Mortal Kombat je već krcat mikrotransakcijama 😃

Na prvi pogled ništa posebno se tu ne bi promijenilo s promjenom vlasništva. Osim što možda ne bi ni bilo Batman i novog LOTR serijala da je to samo EA. Ne bih se čudio da studije reduciraju na ispomoć za godišnje sportske serijale prije nego ih u potpunosti ukinu.

Icek

Baš to. Lijepo bi se EA uklopio u to sve.

Zaboravite na kvalitetnog Batmana ikad više u tom slučaju.

Ako se ne varam, EA je komunicirao da im je fokus akvizicija talenata, a ne IP-ova. A tu im trenutno fali dobrog kadra jer im jedino još Respawn gura relativno kvalitetne igre.

Ja se nadam da su puuuuno naučili iz uspjeh Fallen Ordera i da će ovo značiti čitavu novu skupinu singleplayer igara od EA.
    Bez mikrotransakcija.
    To ja želim da se dogodi.

A ja zelim da se dogodi Titanfall 3, a ne ova milkanja Star Wars serijala. Respawn je pretalentiran studio da trosi svoje vrijeme na takve propale francize.

Medjutim ono sto me najvise zanima je konacni prikaz nove Skate igre tj gameplay-a iste, a ono o cemu mogu samo sanjati je da njihov Criterion najavi novu Burnout igru, po mogucnosti na tragu Takedown-a, a ne onih open world pizdarija u Paradajzu.

Respawnov Star Wars je odlična igra i bilo bi super da nastave istim tempom. Respawn se stvarno pokazao najkvalitetnijim EA timom i konzistentno isporučuje u najma ju ruku jako dobre proizvode.

EA se nije iskazao do sad baš, ali ja lagano vidim naznake da bi kvalitetan singleplayer lineup od EAa mogao biti sutra/prekosutra rutina.

EA neka kupi WB... kasnije neka Microsoft kupi EA i to je to

E tako sam sanijen od gina btj. Sjeko pol litre teranima sa neznam koliko gina.