Nitko nikad ne može garantirat da 100% neće biti hakera tako da ne.
[DISKUSIJA] Biste li plaćali igranje online za PC kad bi to značilo kompletnu eliminaciju varalica?
Tocno to. Vec dovoljno toga placamo jos najbolje da i to treba placati. Developeri bi se trebali vise potruditi i rijesavati te probleme.
Na PC-u je to neizbježno, a i u zadnje vrijeme na konzolama. Teško da se to može tako lako riješiti.
- Uređivano
Pazi ti ovo, platit da igram bez cheatera? Pa to im je jebeni posao, da zakrpaju te rupe i da igram ono sto sam platio kak je zamisljeno. You had one job! Apsolutno ne, ni hipotetski ni nepotetski.
I to sto kazete, nema sanse da se to do kraja iskorjeni, uvijek ce bit tih cudaka koji jedino znaju varat da pobjede.
PC je preotvorena patforma da bi bila bez cheatera. Jbg
Nikako, u tome i je ljepota pc gaminga. Kada nesto postane cheating festival tu prvenstveno krivim deva, a ono sto ja napravim je uninstall igre do nekog sljedeceg puta kada malo srede situaciju
Znači pitalo vas je hipotetsko pitanje, a svi dali ozbiljne odgovore. Danas je realnost takva da će svaka popularna online igra na PC-ju imati varalica bez obzira na sposobnost devova.
- Uređivano
Ne instaliravam Epic launcher ni džaba, kamoli da plaćam.
Rekao bih utopija,ionako na PC igram samo War Thunder,za fps sam sad prestar i prespori su mi refleksi na PCu pa sam čvrsti konzolaš,ali hipotetski da sam mlađi da platio bih i to samo da ne susrećem drkose koji varaju...
Ajoooj.
Da se frustriram sa cheaterima u online igrama...
Report, disconnect i novi lobby. Kakav stres ljudi moji.
I nikad ne znaš igraš li s cheaterom ili ne jer nisu svi retardi da bez srama pucaju kroz zidove, ima i profića u tom području koji to lijepo skriju.
Da, platio bih.