Bilo je zanimljivih igara.

Ali prezentacija kao prezentacija next gen konzole i kao postojanje pravih ekskluziva, nula bodova.

5/10

Bolja od one PS5 prezentacije. Bilo je više boljih igara i prikaza gameplaya. Sony je pokazao sve reciklaže, ovdje smo vidjeli barem nešto novih IP-ova.

Flipper
    Znam da pokušavaš napravit balans zbog ogromne količine ps fanova, al ovo nikako nije bila bolja prezentacija.

Ništa next genovski. Ništa ekskluziva. Al to moramo prihvatiti, oni su od ekskluziva odustali. I točka.

I da, Sony preza je isto razočarala, ali je bila bolja.

Bolja po cemu? Hrpa indie igara kao i ovdje, pokoji remake i nastavci vec videnih naslova. Ne sjecam se ni jednog novog IPa. Ako ih je i bilo toliko su zanimljivi da ih se ne sjecam.

Zanimljivija nego Playstation prezentacija sa novim IP-evima i više AAA naslova na vidiku.

Ali da Halo izgleda lošije nego što bi trebao, no opet na drugu stranu napucavanje i gameplay izgleda sasvim solidno.

Zapravo jako. Nisam gledao, ali Microsoft se nakrcao heavy-hitterima.

Stalker 2 nisam fan, ali sudjelujem na ovom i raznim prijašnjim forumima dovoljno dugo da znam da ima fanova i previše.

Šteta izgubljenog vremena 1/10. Opet razna obečanja a na kraju nigdje gameplaya za ništa. Guranje gamepasa i to je to. Ne vidim smisao nove konzole ako mi je sve dostupno na PC. I dalje dobitna kombinacija PS5 & PC a Nintendo je Nintendo.

Meni OSOBNO nakon razočaravajućeg početka s mlakim Halo bilo je sve bolje i bolje,Obsidian je bio jako dobar,a šlag na kraju i za moj gušt je bio Fable...a eto i ratovi fanboyeva se zahuktavaju sudeći po komentarima 😁

U biti sam nakon sto godina skužio da pričat o konzolama je isto kao i pričati o politici ili religiji. Nema smisla.

Čitava šuma argumenata neće ti pomoć ako si u suprotnom taboru. I nema tu pametnih rasprava. Ko voli Škoru, voli Škoru. I ako nisi na našoj strani, ti si kreten i to je to.

Svaka čast cijeloj skupini od 3 čovjeka koji vole sve igre i sve konzole nepristrano.

Ja sam juceo ovo ispratio na poslu preko mobilnog, ali sam pogledao sve opet kada sam dosao kuci.
      Ja nisam razocaran, verovatno zato sto me Halo nije puno ni interesovao...kako god video sam dosta igara koje zelim da igram i svaka od njih dolazi i za PC, tako da sam ja srecan...pogotovo ako dodju na PC game pass.
      Meni se jebe jesu manje ili vece igre, bitno mi je da ih zelim igrat.
      Sad samo treba sacekati i videti hoceli i biti "kvalitetne".

Nema se zašto bit razočaran kad ništa nisu ni prikazali, a uostalom ko će kupovat XseX. Ako Stalker bude ima atmosferu ko prijašnje igre gg. Fable će bit igra generacije i unit će dosad neviđene mehanike ko i svaki njegov prethodnik 😆

I eto džaba sva snaga svijeta kada nema igre koja će me natjerat da tu konzolu kupim.
      Fable jedini sjaj u tami, no tu opet ništa nismo vidjeli, i proći će još oho vremena dok se ne izrodi.

nije to lose sveukupno bilo, ali halo izgleda bas jadno, mozda moje oci nisu spremne za taj eye candy i revolutionary gameplay series x-a ali vidim da nisam jedini koji tako misli, slobodno nek zatvore 343 industries ili barem dovedu neke sposobne ljude tamo. psychonauts, the medium, stalker 2, everwild, tell my why itd. sve mi to izgleda dosta dobro.

7.5/10 konfa