Bome, stvarno žele uloviti taj prostor koji je prazan još od Skyrima. The Outer Worlds je dokazao da znaju razmišljati u pravome smjeru, ali da im nedostaje spektakl TES igre. Nadam se da će MS-ov novac pomoći u ostvarivanju tog spektakla.

EDIT: O jebemti sad sam tek pročitao da je Eora u pitanju. Pa ovo je prequel Pillarsima!! Serijal je živ! @Deadwalker

Prije dva dana sam otisao do informatickog ducana u blizini i slinio po staklu izvana, usao i slozio si konfiguraciju koju po trenutnoj financijskoj situaciji mogu samo gledat na papiru koji si po noci stavim pod jastuk. Ovo je uz stalkera 2 razlog vise da idem cistit javne wc-e ili cuclat k**ce na autobusni kolodvor u Trst za 5 eura. Obavezno stivo cim si komp slozim, naravno ukoliko igra ne bude odgodjena/otkazana/krs.

Fico lol, da, dok mi nisi napisao, uopće nisam skužio da je to svijet Pillarsa. 😄
    Bilo bi jebeno da je to u doba Saints Wara.

Deadwalker Čini mi se da idu puno više u prošlost i da nas čeka pravi high-fantasy medieval svijet, protiv čega, da budem iskren, nemam apsolutno ništa protiv. Volio bih da se udalje od glavnih nastavaka i na ovom prequelu dobiju na popularnosti koju su izgubili groznom odlukom zamjene Kickstartera s Figom. To bi moglo otvoriti vrata završetku glavne trilogije.

Deadwalker Bilo bi fora vidjeti kad se odvio čitav taj događaj, pogotovo dio s Duranceom i Magranovim svećenicima koji su okončali rat. Imaju već dovoljno lorea da ne moraju raditi sve ispočetka ako ciljaju na nešto tipa TES.

Sada konačno imaju financije i tech support da isporuče AAA rpg. Ako neće sada, nije onda suđeno. Bojim se jedino da ćemo se još načekati.

Vjerujemo u Obsidian! Daleko zanimljivija najava od one reciklaze Demon Soulsa na PS5!

Ne znam kojem su specijalcu dali da smisli ime igre jer ovo je služeno najgore ime ikad. Jezik mi se polomi pri pokušaju izgovora ovog cirkusa.

Ko da ustima punim sendviča pokušavaš odglumiti lajanje bernardinca.