Šteta što taj “MGS” ne vrijedi ni toliko.
Veliki Summer Sale na PSN-u: Dodane su nove igre
- Uređivano
GreedFall 122,15 kn, Mogao bih to piknut, valjda vrijedi toliko.
Ne.
Znači preplatio sam V zadnji put, bio je oko 50 mislim. Ride 3, najs.
Medievil je bio na zadnjem saleu 100 kn, pa se to uzelo. Najesen ili pred kraj godine će biti i ovogodišnjih ekskluziva na sniženju pa da i to polako riješimo. Nema žurbe.
Brijac Eto meni vrijedi. Meni je najbolja igra u tom zanru. A nisam igrao prethodnike pa ne mogu reci da sam fan serijala.
Ma što se tiče mehanike i gameplay-a možda i najbolja u tom žanru, ali kao MGS igra je nula.
Brijac Ja sam uzivao u svim segmentima ( pogledao reccap prica svih prethodnika , shadow moses igrao kao klinac prvi cd samo haha ). Svi fanovi kolko sam primjetio najvise predbacuju igri njezinu pricu. Sto tebi smeta najvise u odnosu na prethodnike ?
Priča, bezvezan polu open world, ponavljajuće misije i to što je igra doslovno nedovršena.
Brijac Slazem se s tobom. I s toliko mana sam jebeno uzivao u njoj , a sto bi tek bilo da konami nije pozurivao Kojima-sana , kakvu bi igretinu dobili
bosscorelli Još goru, kao DS.
ikral Death Stranding mi je bila jako opustajuca igra, sa odlicnom pricom i vrhunskom glazbom.
To kaj su igraci ocekivali napucavanje i sto je fizika motora malo u kurcu nije veliki minus.
Meni su i Phantom Pain i DS vrlo dobre igre, baš sam uživao. Odgovarao mi je fokus na gameplay umjesto cutscena u PP, osobito kad se usporedi s MGS4. Death Stranding me pak iznenadio ugođajem i "poštarskom" mehanikom.
MgsV, bolje da ne pocnem, drlog od igre i Kojima na vrhuncu lupanja u prsa, potrosil milijune, ne zna radit open world igre, od vrhunskog serijala napravil praznu i repetitivnu igru, i onda dok je Konamiu dojebalo trosenje resursa na lovljenje jebenih ovaca potjerali jadnog patnika, ali bitno da je svakih 49 sekundi u igri od 60 sati pisalo A Hideo Kojima Game
Da je MGSV Sony eksluziva bio bi 100/100
Da je ovakav kakav je meni ne bi