Ne treba se nikog nista pitati, covjek ima pravo na recenziju kakvu on zeli napisati, ostali imaju pravo na slaganje i neslaganje sa istom te na pozitivne i negativne neuvredljive komentare. I tu je prici kraj.
Od 20 sati pitajte nas što želite o Ghost of Tsushimi i kako recenziramo igre
Dragi @foggy ,
Zašto si igrao na japanskom jeziku igru i zašto nisi shvatio igru do kraja?
Također koliko ti je Sony ponudio Haribo medenjaka kada si shvatio da je to uvredljiva ponuda i onda si odlučio spustiti ocjenu?
I još jedno pitanje, koja karakteristika u genetici razlikuje domaćeg recenzenta od svjetskog?
Hvala i lijep pozdrav!
Vrati pare...
- Uređivano
Solid_Snake Dragi @foggy ,
Zašto si igrao na japanskom jeziku igru i zašto nisi shvatio igru do kraja?
Također koliko ti je Sony ponudio Haribo medenjaka kada si shvatio da je to uvredljiva ponuda i onda si odlučio spustiti ocjenu?I još jedno pitanje, koja karakteristika u genetici razlikuje domaćeg recenzenta od svjetskog?
Hvala i lijep pozdrav!
Dragi Solid-chan!
Hvala Vam na vasem javljanju.
Mislio sam da kad izgledam kao japanac, da se tako moram i glasat. Toliko su me gadjali gumenim bombonima da nisam mogao pratit prijevod od stresa, a znaju da nevolim bas gumene bombone.
Challenge za sve: Probajte zbrojit koliko puta enemy vikne "Dosho!" kad te skuze da trcis prema njima.
E a ovo genetiku ti ne znam, nijesam skolovala.
Do slusanja,
Best Regards.
Zato jer mi je igra pokazivala dupe kad god bih se okupao, dok u tlou kad sam bio filip nisam vidio nista osim nabildane sise. Nabildana sisa je jaca od jinovog dupeta. 193>72
Koliko ti je Bil Gejc platijo da digneš prodaju već mrtvog Final Fantasy serijala?
Zašto si nas sve lagao???
@foggy Sta ti je trebalo ic igrat ovo smece koje jedva zasluzi 70 umjesto da igras Iceborne? Mislis da ce platina sama past? Jos i trosis vrijeme na pisanje recenzije. Vidis kakve si probleme stvorio?Sad se moras javno ispricavat ko da si japanski vlakovoda kojem je zakasnio vlak. Mogao si jednostavno prepisat iz famitsua, to ionako niko u hrvatskoj ne cita i svi sretni.
I, koliko ti je trebalo za platinu?
- Uređivano
Samo jedno pitanje, kako se usuđuješ dati Playstation eksluzivi takvu nisku ocjenu?! Zar nemaš srama?
Koliko bi dao da te nije strah reakcije Sony apologeta? 65?