Živo me zanima kaj bude s toga.
Tom Holland potvrdio da je KONAČNO započelo snimanje Uncharted filma
bude sranje, nizi medij
Nadan se da će napravit igru po filmu...
Solide ne trolaj.
Kakva Elena?
Tako piše na IMBD-u...
Kamo sreće da trolam, međutim smrtno sam ozbiljan.
Evo receipts
https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/antonio-banderas-tati-gabrielle-join-uncharted-1282106
A ovo bi trebala biti Chloe.
Gledaćemo film Uncharted's Teen Titans by Cartoon Network.
Tak i zgleda jbte
Ali to ljudi vole pa tako neka bude.
Preskačem!
Ova Tati glumi Lazarevića, a ne Elenu.
- Uređivano
eddie raju
eddie raja spinoff the family lost xD
Navodno je imdb zeznuo. Vrlo vjerojatno će bit Nadine.
Ne vjerujem da bi u serijalu gdje postoje sve skupa dvije bjelkinje kroz sva 4 nastavka išli mjenjat rase likova.
Ako će Nadine bit u prvom filmu, nije li to dovoljno?
Mislim dobila je dva filma fore u odnosu na Jasona Stat... ovaaaj Charlie Cuttera.
Lud je onaj koji misli da će ovo valjat. Očekujem smeće.
Na žalost se slažem.
Vecina je govorila da ce i witcher serija biti smece, pa je ispala sasvim u redu, cak i odlicna u pojedinim epizodama.
Sto realno mogu usrati u ovoj seriji? Pa nije ni igra nesto posebno u radnji i prici, vec u samoj avanturi i karizmaticnosti Drakea, a Holland, po mom sudu iz uloge Spidermana, ima kapacitet i sposobnost privuci zanimaciju gledatelja kroz svoju simpaticnost. Ako akcija i humor bude dobar, biti ce i serija. Moje misljenje
Marky Mark će ubit. Jeben lik.
- Uređivano
Slažem se, ali opet, ja recimo sudim na osnovu writinga.
Simple story, but complex characters. Jedno je Amy Hennig i Neil (koliko god ga neki voljeli ili mrzili, čovjek ima talent što se tiče pisanja), koji su napisali dovitljive i karizmatične likove i zbog kojih uživam višestruko prelaziti ND igre svako malo. Hell, Drake je u najboljoj kombinaciji Indiana Jonesa i Malcolm Reynoldsa iz Fireflya.
Dok sa druge strane imaš Matt Hollowaya i Art Marcuma koji su poznati po Transformers: The Last Knight, Men in Black: International i Punisher: War Zone.
Blah....
Ne kažem, može se desiti čudo, ali sumnjam. Proći će kao i svi ostali filmovi po uzoru na igre.