• Gaming Vijesti
  • Tom Holland potvrdio da je KONAČNO započelo snimanje Uncharted filma

from the writers that brought you "Transformers: The Last Knight" and "Men in Black: International" and the director of "Venom" you can only expect the best.

btw. ovo je Elena 😃

Nadan se da će napravit igru po filmu...

Tak i zgleda jbte😆
    Ali to ljudi vole pa tako neka bude.
    Preskačem!

Ova Tati glumi Lazarevića, a ne Elenu.

eddie raju

eddie raja spinoff the family lost xD

Navodno je imdb zeznuo. Vrlo vjerojatno će bit Nadine.

Ne vjerujem da bi u serijalu gdje postoje sve skupa dvije bjelkinje kroz sva 4 nastavka išli mjenjat rase likova.
    Ako će Nadine bit u prvom filmu, nije li to dovoljno?
    Mislim dobila je dva filma fore u odnosu na Jasona Stat... ovaaaj Charlie Cuttera.

Lud je onaj koji misli da će ovo valjat. Očekujem smeće.

Vecina je govorila da ce i witcher serija biti smece, pa je ispala sasvim u redu, cak i odlicna u pojedinim epizodama.
    Sto realno mogu usrati u ovoj seriji? Pa nije ni igra nesto posebno u radnji i prici, vec u samoj avanturi i karizmaticnosti Drakea, a Holland, po mom sudu iz uloge Spidermana, ima kapacitet i sposobnost privuci zanimaciju gledatelja kroz svoju simpaticnost. Ako akcija i humor bude dobar, biti ce i serija. Moje misljenje

Marky Mark će ubit. Jeben lik.

chono7

Slažem se, ali opet, ja recimo sudim na osnovu writinga.
      Simple story, but complex characters. Jedno je Amy Hennig i Neil (koliko god ga neki voljeli ili mrzili, čovjek ima talent što se tiče pisanja), koji su napisali dovitljive i karizmatične likove i zbog kojih uživam višestruko prelaziti ND igre svako malo. Hell, Drake je u najboljoj kombinaciji Indiana Jonesa i Malcolm Reynoldsa iz Fireflya.

Dok sa druge strane imaš Matt Hollowaya i Art Marcuma koji su poznati po Transformers: The Last Knight, Men in Black: International i Punisher: War Zone.

Blah....

Ne kažem, može se desiti čudo, ali sumnjam. Proći će kao i svi ostali filmovi po uzoru na igre.