• Gaming Vijesti
  • Rockstar odustaje od Red Dead Online, a igrači protestiraju kao klaunovi

Kad nauče dobro napraviti mehaniku pucanja i izbace auto aim iz Onlinea, onda će im možda i valjat onlineovi. Dotad nek se drže samo SP-a.

Osobno nisam nikakav problem imao s napucavanjem. Izveden standardno za industriju, nadograđen na temeljima koji su postavljeni Max Payneom 3.

Ma briješ Fico. Doslovno su svi rushali s onim OP sjekirama jer je pucanje bilo totalno smeće.

Mene više smeta što im je srž onlinea odurni, ekstremni i najgori grind koji sam vidio, al ono ikada.

Super metoda za nadomjestit sadržaj kojeg nema.

10 dana kasnije

Nisam igrao online koji je u losijem stanju od ovog. Nije do mene i mog routera, sve leti, a njihovi rockstar krumpiri od servera bacaju van svakih par minuta. Bio mi je super onaj mod kad bacas sikiru za puno poena, skolovao sam ih pred kraj fino. Van toga na zalost jedna velika bijeda i nedovrsenost.

Oni su doslovno copy paste mape napravili i krenuli od nule gradit online content. I sad krpaju i dodaju u nadi da ce se ljudi napalit. Iako ima i dalje hrpa ljudi koji nikad rdr2 nisu izvadili iz plejke.

Ja sam igra prije par mjeseci redovno i bilo je zabavno , jest da su serveri znali past i treba po ure da prode loadingscreen ! Idalje mislim da je autoaim najveci neprijatelj ovoj igri i automatski ubija svakavu volju za bit neki outlaw ili nesto jer te svaki retard moze ubit bez problema

escoban Ali ti mozes biti brzi retard pa pobjedis 🙂 I mene smeta, ali bez toga uz joy i nisan kao da gadjam pijan pisoar. Loading, ajme, zaboravih koliko traje...I jos te baci van kad pukne server

Želim tu platinu, ali nakon sranja zvanog GTA Online, bojim se uopće probati. Uzmeš si sat vremena za igru i 45 minuta provedeš na učitavanjima...