Sve je to slabo, iako cijenim stare naslove poput Yoshi's Islanda ili Link to the Past, trebali bi ubaciti nešto novije. Minish Cap recimo, Ocarina, Majora's...za tih 20 € imaju računa. Banda škrta.

ikral A šta očekivati od Nintenda nego škrtarenje. Za Sony i Microsoft uvedu da su sve igre besplatne i da se plati koliko i ako se hoće i na tome zarađuju duplo više love nego sada kada se igre plaćaju, Nintendo opet ne bi ništa davao đabe, nego bi i dalje 18 godina stare igre naplaćivao po punoj cijeni.
    Na stranu kvalitetu njihovih igara, kao i konzoli, radi se o najškrtijoj i najpohlepnijoj kompaniji u povijesti gaminga.

A što očekivati za 20 eura, AAA igre? Ove sitne igre sa strane su bonus online pretplati. Tko će uzet pretplatu uzet će je za multi-player, a ove sitnice tipa Donkey Kong daju čisto iz nostalgije, po meni ako ćeš igrati online 20 eura je skroz poštena cijena.

Što se samih cijena igara tiče tu se slažem, no koliko sam uspio shvatiti Nintendo ima svoju filozofiju u prodaji igara a to je da ako želiš igrati igru kupit ćeš ju a cijena kakva bila i to im uspijeva prvenstveno jer su im ekskluzive više manje sve vrlo dobre ako ne i odlične.

Svejedno su seronje. Platio sam tih 20€ da ne bi bilo zabune, kupio i 3 Zelde za 3DS, ali piratiziram ih svakom prilikom bez grižnje savjesti.

godina kasnije