Znam da sam jeftin, ali sviđa mi se. Mislim, kopija Bitchera, ali dobra.
Procurila je Assassin’s Creed Valhalla boss borba
Prelose
- Uređivano
Poslije Tlou2 sve izgleda i djeluje jadno.
Bit će mi jako teško išta igrati ispod te razine.
Meh , nista posebno , sve videno.
Ne stranu sad osobne preferencije oko igara, nije mi bilo jasno kaj gledam.
Znači neki dan tu netko brije kako mu je super povijesna autentičnost Assassins Creeda, kad ono tu neke vještice, magije, čini.
Kaj je to? Fulali su al ono, skroz.
- Uređivano
A sta naprave od jednog od najdrazih serijala
za mene AC unity zadnji pravi Assassins creed
ove fantazije ala witcher su
weky
Možeš bit povjesno autentičan i uz to prikazat mitološke priče i likove.
Ako si upoznat sa AC igrama, igraš u Animusu koji je ekvivalent nekog future HTC Vivea or some shit tako da simulacija može imati svašta u sebi, a i pozadiska priča kompletnog serijala se dodiruje mitova o Atlantidi, Adamu i Evi, civilizacijama prije ovih koje su nam poznate.
Poanta je da prikazuju povijest maksimalno precizno, a mitologiju spajaju pomoću priča kije su u stvarnom svijetu mitološke.
Starogrčki (i ostali) povjesničari su pisali o svakakvim mitološkim bićima. Zato što mi ne nismo upoznati sa time ne znači da tada nije postojalo nešto što bi objasnilo takve navode.
Shooter iskreno cu ti rec nikako nemogu prozvakat stil borbi u novijim igrama , jednostano mi nestoji za ovaj serijal ! Znam da je prije bilo drzi L1 i kontriraj ( prejednostavno) ali filing je bio mocan i izgledalo he bolesno , a sad koliko vidim imaju neke magije i picke materine !( Origins sam zadnji igrao i nisam ga prisa dopizdio mi je prebrzo)
Fair enough, svakom svoje. Meni je stari stil borbe super izgleda ali bija baš dosadan za igrat. Sad je obrnuto i preferiram ovako. Ali bi volija da su zadržali Unity parkour.
- Uređivano
Borba je meni bila jebena do četvorke.
U mom sjećanju je to izgledalo 100% realno koreografirano i povezano.
Vjerujem da bi ga sad drugačije vidio kad bi odigrao opet npr. dvojku.
Shooter
Niti jedna do Originsa nije bila smještena u time-frame gdje je mitologija imala bitnu ulogu.
Zapravo, super mi je da nisu išli skroz na micanje nadnaravnog jer imaju odličnu bazu za to isfurat sa Isuima i tim prethodnim civilizacijama.
A vatreni mačevi i shockwave su mi osvježenje u sveukupnom manje ozbiljnom tonu igara.
Zapravo, konačno igra koja se ne zamara glupostima nego je gameplay u svrhi zabave, a ne settinga.
I opet su zadržali povjesnu autentičnost sa lokacijama i likovima. To mi je glavna čar AC serijala.
Nikad neću zaboravit moment kad u dvojci prvi put upoznam Makiavelija, a nedavno smo ga na testu iz povijesti imali.
Šteta za nadnaravno. Može proći mitologija i sve to, ali ovaj teleport me ubije u pojam.
- Uređivano
Nadam se dobrom objašnjenju, ovo je trenutno Witcher za mene po viđenom.
Nema onaj AC štih, koliko je to dobro ili loše neznam. AC igre prekucam preko one stvari, čisto da odigram reda radi.
Odysey ima hrpu oružja i nadnaravnoga(zapravo ne) uz lijepo objašnjenje kao prethodnici.
Očekivanja su mi nula.
Pazite, ovo se reklamira kao next gen igra na Xbox platformi.
Stavio sam ti samo onu jednu sitnicu u spoiler za svaki slučaj da netko još otkriva lore.
Odysey ima hrpu oružja i nadnaravnoga(zapravo ne) uz lijepo objašnjenje kao prethodnici.
Mislim da puno ljudi fula to pa kritizira "nadnaravno" jer nisu odigrali Odyssey. Ok, istina da treba finih sati nabrojati u igri da se dođe do toga, ali i dalje je objašnjeno.
Pazite, ovo se reklamira kao next gen igra na Xbox platformi.
I dalje mi se čini da kompresija čini svoje pa čekam taj 12.7. Imali su i za Origins i za Odyssey prezentaciju koja je zapravo izgledala točno kao što je na releaseu izgledala igra. Još uzmi u obzir da je ovo cross-gen igra, otprilike kao i Black Flag.
Ma ne vidim razloga pljuvati po grafici iskreno. Origins i Odyssey izgledaju predivno, ja se nadam da će ipak uvesti više novotarija, a na grafiku utuči manjinu resursa.