Tzereen će počiniti sudoku.

Uvijek nam ostaje NieR

Bože na što je gaming spao.

Fico Istina, kad se moraš trudit komentirat igru koju nisi niti igrao 🙂

@Tzereen - 72 nije loša ocjena, dodaj si još gore ako voliš setting i samuraje. Na žalost, ja ovdje nisam vidio ništa posebno, niti kvalitetu o kojoj sad evo čitam u recama koje su davale 100 igri. Zanima me točno što su oni dobili da napišu takav dojam o igri koja nije uvela baš ništa novo, a usput je ispričala jednu od najdosadnijih priča koje sam igrao.

Istina, kad se moraš trudit komentirat igru koju nisi niti igrao

foggy
      Foggy, ne znam. Drago mi je vidjeti da ima i oduševljenih recenzija. Koja je objektivnija je teško reć, jer ovisi vjerojatno o preferencama. I o tome kaj inače primjećuješ u igrama.

Možda i mene razočara, who knows.

Meni je samo žao što je Days Gone dobio totalni šitstorm, a realno, meni je on bolja i kompletnija igra.

Iskreno, zaboli me sto neki recenzent pise i daje nisku ocjenu za neki igru.. U ostalom, ne mora znaciti da se ljudima igra nece svidjeti, i da bi dali vecu ocjenu.. Treba vidjeti svijetske recenzente, a ne nase koji gledaju svaku sitnicu, i sve sto se njima ne svidja..

Jbg foggy nisi svjetski recezent

samurai82 Tvoj nick upućuje na to da ćeš biti jako objektivan...

samurai82 Treba vidjeti svijetske recenzente, a ne nase koji gledaju svaku sitnicu, i sve sto se njima ne svidja..

Misliš da su ti svjetski recenzenti u nečem bolji od ovih "naših"? Ne razumijem tu logiku, van toga što sam ja pisao recu, nema to veze, ali daj mi objasni što znači svjetski reviewer 🙂

@viper89 - a dobro mi je mater govorila, daj se ošišaj, kak ćeš takav u školu....

Lol. Kad smo već kod "svjetskih" stručnjaka barem IGN neće fasovati od vojske fanboyja kao u slučaju Days Gone, ovaj put su dali 90/100. To je ono "go with the stream". Valjda. Što je ono objektivno, sjeća se tko?

Al zašto odma mislite da su nečije osmice ili devetke ovdje neobjektivne? Možda i jesu, ali zašto to mislite prije kupnje?

Ne bitno dal se neko slaze s ocenom ili ne(ja sam pogledao dve rece i jedva cekam cet-pet), ali srati nekom po oceni i u istoj recenici reci
        "a ne nase koji gledaju svaku sitnicu" je tolko sjebano 🙂

AbelKOsMos Pa jasno, ako ti želiš bit samuraj u petak, bit ćeš, nevezano što je bilo tko imao za reći 🙂