Dio mene je upravo umro...
Recenzija | Ghost of Tsushima
Tzereen će počiniti sudoku.
Uvijek nam ostaje NieR
Bože na što je gaming spao.
Fico Istina, kad se moraš trudit komentirat igru koju nisi niti igrao
@Tzereen - 72 nije loša ocjena, dodaj si još gore ako voliš setting i samuraje. Na žalost, ja ovdje nisam vidio ništa posebno, niti kvalitetu o kojoj sad evo čitam u recama koje su davale 100 igri. Zanima me točno što su oni dobili da napišu takav dojam o igri koja nije uvela baš ništa novo, a usput je ispričala jednu od najdosadnijih priča koje sam igrao.
Meni je samo žao što je Days Gone dobio totalni šitstorm, a realno, meni je on bolja i kompletnija igra.
Uf days gone, odlicna igra
Iskreno, zaboli me sto neki recenzent pise i daje nisku ocjenu za neki igru.. U ostalom, ne mora znaciti da se ljudima igra nece svidjeti, i da bi dali vecu ocjenu.. Treba vidjeti svijetske recenzente, a ne nase koji gledaju svaku sitnicu, i sve sto se njima ne svidja..
Jbg foggy nisi svjetski recezent
- Uređivano
samurai82 Treba vidjeti svijetske recenzente, a ne nase koji gledaju svaku sitnicu, i sve sto se njima ne svidja..
Misliš da su ti svjetski recenzenti u nečem bolji od ovih "naših"? Ne razumijem tu logiku, van toga što sam ja pisao recu, nema to veze, ali daj mi objasni što znači svjetski reviewer
@viper89 - a dobro mi je mater govorila, daj se ošišaj, kak ćeš takav u školu....
Lol. Kad smo već kod "svjetskih" stručnjaka barem IGN neće fasovati od vojske fanboyja kao u slučaju Days Gone, ovaj put su dali 90/100. To je ono "go with the stream". Valjda. Što je ono objektivno, sjeća se tko?
Al zašto odma mislite da su nečije osmice ili devetke ovdje neobjektivne? Možda i jesu, ali zašto to mislite prije kupnje?
Ne bitno dal se neko slaze s ocenom ili ne(ja sam pogledao dve rece i jedva cekam cet-pet), ali srati nekom po oceni i u istoj recenici reci
"a ne nase koji gledaju svaku sitnicu" je tolko sjebano
AbelKOsMos Pa jasno, ako ti želiš bit samuraj u petak, bit ćeš, nevezano što je bilo tko imao za reći