- Uređivano
Ovo izgleda toliko grozno da se ovaj put ne mogu izvući na nikakvu kompresiju. Baš baš grozno.
Znači ovo je fenomen. Igra koja je u sedam godina i tri nastavka, sa svakim nastavkom uspjela izgledati sve lošije i lošije.
Ovo izgleda toliko grozno da se ovaj put ne mogu izvući na nikakvu kompresiju. Baš baš grozno.
Znači ovo je fenomen. Igra koja je u sedam godina i tri nastavka, sa svakim nastavkom uspjela izgledati sve lošije i lošije.
A stvarno izgleda loše hahahaha.
Ali glavni selling point još uvijek stoji.
wooddiebone
Koji je to?
Ja volim i far cry i ac serijale, ali Watch Dogsi su tak dosadni da to nisu istine. Ja se nisam mogao natjerati da ih završim. Teški smor.
Pa ovo da se igra sa svakim NPCem u igri.
To je definitvno glavni selling point.
Aha. Zaboravio sam na to.
Al i dalje me ne privlači uopće. Ne znam.
Ma meni je prvi bio zanimljiv prvih 5-6 sati, onda je postao dosadan.
Super mi je jer biraju dosta nezastupljene settinge. Chicago iskrenoi ne znam jel bio u ikojoj većoj igri prije, a surogat verziju San Francisca smo vidli samo u San Andreasu prije 15 godina.
London je malo popularniji, ali još uvijek nemamo London u HDu ako ne računamo Picadilly u Modern Warfareu.
Ima San Francisco u Driver-u
Chicago u The Crew, Driver 2, Hitman Absolution, Perect Dark, Stuntman Ignition, Tony Hawks American Wasteland itd itd
maverick
Bogme ih ima sa Chicagom.
Nisam to popratio.
Svejedno, većina toga su ili samo mali djelovi ili jako osiromašene verzije.
U prvom Watchdogsu smo dobili prvi pravi open world scale Chicago.
wooddiebone the crew ti ima velike i detaljne mape , pogotovo dvojka, a i to ti radi Ubisoft, tako da poveznica Watch Dogs The Crew Ubisoft.
u Driver 2 je isto bio dosta velik grad, pogotovo za ono vrijeme, ali da, ne moze se mjeriti sa Watch Doggsovim, sto je i razumljivo.
Hype za Watch Dogs 0.
Zanimljiv koncept i ideja ali loša realizacija, postane dosadno nakon 2h igranja.
Ja prva dva Watch Dogsa nisam mogao igrat, ali ovo mi je fantastično s okupljanjem ekipe što je element koji tvori praktički novu igru. Taj taktički dio igre mi se sviđa i jedva čekam nedjelju da vidim više.
wooddiebone Pa ovo da se igra sa svakim NPCem u igri.
To je definitvno glavni selling point.
Ne bih rekao da je selling point, više Ubisoft signature move.
Jer na kraju krajeva, svaki glavni lik Assassins Creed igara, Far Cryova, dosadašnjih Watch Dogsova i hrpe drugih Ubisoftovih igara imaju prepoznatljivost i osobnost na razini random NPC-a.
weky
Za sve se slažem osim za Connora Kenwaya.
Al dobro, Black Flag je zaslužio bit u drugom košu od navedenih.
maverick
Ma znam za The Crew, ali ne mogu uspoređivat jednu arkadnu vožnju sa igrom koja svoje najbolje momente ima u kišnim ulićicama između zgradurina, a vožnja je samo jedan od hrpe featurea.