• Gaming Vijesti
  • Ljudi koji su radili na The Last of Us 2 dobivaju prijetnje smrću; Naughty Dog sve osuđuje

Aj zamisli kako moras biti ogranicen u glavi za ovakvo nesto. Ovo zapravo spada pod psihicke poremecaje.

Meni je iskreno Abby bolji lik u igri od Ellie.

Ukratko to su kreteni onanisti...sadašnje i buduće izborno tijelo D.Trumpa...

Twitter dio članka ima bar jedan ogroman spojler i sad bi sebe plesnija šta sam uopće čita. Ali etp upozorenje drugima.

Shooter detaljno sam pregledao svaku poruku i nema spojlera. Eto, da ne otkrivam više. Ne brini.

Shooter

Nek te tješi činjenica da osoba koja je to napisala nije igrala igru i ne zna što se događa u istoj.

A virovat ću ti na rič jer bi mi stvarno sjebalo doživljaj da tako nešto unaprid znam.

@Shooter znaš li možda kada ćeš moći igrati igru?
      Jer tebi i svima koji planiraju uskoro definitivno savjetujem blokiranje ključnih riječi na yt-u i izbjegavanje ovih tema. Ja sam si nekim čudom uspio ne spoilati igru i jednostavno impact mi ubjedljivo ne bi bio isti.

Ako ne znaš kada bi mogao odigrati, tj. ako nećeš uskoro, mogu da razumijem znatiželju svega oko TLOU i da se bude dio ovog vrtloga vijesti koje svaki dan iskaču, ali najveći savjet kojeg ti mogu dati je da se kloniš svega ovoga, jer odigrati igru i samo pročitati liniju teksta nije jednostavno isto.

A triba bi kroz sljedećih par tjedana, ali naravno to je i više nego dovoljno vrimena da si spojlam opet. I apsolutno si u pravu, bilo bi mi najpametnije klonit se svega ovoga, ali znam iz prošlosti da ni takvo suzdržavanje ne pomaže jer mi nekako baš onda izlete spojleri na najneočekivanijim mistima koja uopće nemaju veze sa samom igrom. Pa ono...

@Shooter
      Sve znam, slažem se, pogotovo danas. Moj kolega je nakon prelaska TLOU 1 (nikad prije nije igrao, a nije tip koji prati gaming vijesti itd.) odlučio prije igranja TLOU 2 samo trailer da pogleda. I nakon upisivanja tlou u youtube, prvo pa muško spoiler.

Jebo je sve čega se mogao dohvatiti, tako da razumijem apsolutno na što misliš, ali ipak smatram da koliko možeš izbjegavaj, ND igra to zaslužuje.
      I onda jedva čekam da pročitam tvoje formirano mišljenje o tome.

Ljudi su debili a i ovo je cisti primjer kako grupa ljudi moze biti okrivljena zbog jednog covjeka samo.ND postao rob jednog covjeka.Ja cu trazit povrat novca

treba samo drkmana atentirati 🤣

Jeboteled, sad me fakat zanima kaj se to tolko katastrofalno desilo da ju marksman iskonski mrzi.
      Neobjašnjivo mi je.

Tzereen pa istinskim fanovima su prakticki potpuno unistili ono sto su u prvom djelu voljeli. nikakvo cudo sto ti isti reagiraju ovako kao marks i sl. ove pretnje su vec previse iako su komedija za citati

maverick
          ma kakva je to glupa izjava, istinskim fanovima su uništili.
          Ovi svi ostali koji kažu da je remek djelo su lažni fanovi?

Oprezno...!!!

Tzereen ajde onda fenbojevima, kako god ti pase. ja nisam uopce fan prve igre i meni je ovaj nastavak ok. odigraj igru pa sam prosudi pobogu, a ne lupetati tu. cudis se marksovoj reakciji i drugih fanova ko tele sarenim vratima. jeste kada culi za razlicite ukuse, misljenja i pogleda na svijet?! ocito niste...

da sam fan prve igre i likova, vjerujem da ne bih prijetio drkmanu, nego bih naostrio sjecivo i posao na osvetnicki pohod na cijelu ND ekipu...

maverick ok.
              Moja greška kaj se upuštam u raspravu s tobom.
              Najbolje je kad ti pozivaš na različite ukuse i na razumijevanje.
              U pravu si. Netrpeljiv sam.

Pa tko god je tzv. "istinski" fan poštovao bi prije svega pisca priče i njegove odluke pa makar se i ne slagao s njima te odgovarao na korektan način, a ne trulim izljevima mržnje. Sad ja mogu reć da mi je neka priča loša i nezanimljiva ali bi to lijepo, uredno elaborirao bez plakanja ili vrijeđanja. Nisu "fanovi" ti koji diktiraju kako da lik piše svoju priču, na njemu je da iskoristi kreativnost i volju koliko može a ako tu podbaci onda se pristojno kritizira ono što treba.

Bilo koje nezadovoljstvo iskazano na ružan način se treba automatski ubaciti u spam i ignorirati.

Tzereen pa dobio si odgovor kakav si trazio jer si istim tonom postavio pitanje. jos si ga sada i obrisao lol. zasto se cudis ovakvoj reakciji?!

Tzereen Najbolje je kad ti pozivaš na različite ukuse i na razumijevanje.

ovo kupis od Fice i otrcana vam je fora. neka sam i najgori, opet moja tvrdnja stoji. medjutim ti pokazujes da si jos gori kad ovako ko deriste reagiras. ta fora gore ti zvuci ko one osnovno skolske postapalice. smisli nesto bolje...

krpa Pa tko god je tzv. "istinski" fan poštovao bi prije svega pisca priče i njegove odluke pa makar se i ne slagao s njima te odgovarao na korektan način,

hahahhahaha. lol. zasto netko mora postivati nesto ako mu je to nesto unistilo jednu od najdrazih prica i likova iz prvog djela! ne kuzim vas! sto vi imate protiv tih sto ne vole nacin na koji je ispricana ova prica u drugom djelu?! sta vas uopce boli kita?! imas svoje misljenje i to je to! marije terezije sve na ovom forumu...