gledao sam vec dojmove na youtube i ljudi su generalno pozitivnog misljenja. volio bih da bude dobra jer mi se igra racing igra koja nije gt da me tjera da vozim sa bubom iz 45. 30 na sat i kojekakvim drlozima poput mazde mx5 i to u vise navrata. da ne spominjem one vizion modele i izmisljotine...

ikral slavim gt sport i dalje i svaki gt cu, ali nikad od zacetaka nisam bio ljubitelj tih sporih auta i kasnije nascar, karting, vision itd izleta. Polyphony gubi fokus sa time i mislim da im takve stvari nisu potrebne...

maverick Slažem se, vožnja po mjesecu i te šklopocije od 15 ks su nešto bez čega mogu ali dok god ima dovoljno drugih stvari koje me zanimaju, ne žalim se. Evo baš riješio 4 kruga na Nurburgringu 24 h verzija, GT3 klasa, izmaglica, zakon iskustvo.

ikral ali dok god ima dovoljno drugih stvari koje me zanimaju, ne žalim se

Da, ali kao osoba koja "mora" zavrsiti sve kupove, po mogucnosti sa zlatom, ne vidim satisfakciju u takvim utrkama poput spomenutih i izleta na mjesec, vec vidim prepreku i potencijalnu frustraciju. Zato zelim da AC bude dobra igra jer im je fokus tamo gdje jednoj racing igri ovoga tipa i treba biti...

Ako bude moguće voziti ju kontrolerom, za razliku od... svih osim GT-a.

zar pc cars nije igriv kontrolerom?! takodjer imas videe na yt gdje likovi voze ovu A Corsu kontrolerom i sve je pet. ja cu igru probati pa cu vijdeti kako to funkcionira. pricali su ljudi i da su dirt rally 1 i 2.0 teske igre pa ja ne mogu biti drugi i da hocu, a one gluposti u krug rallycros ili kako se zove to ni ne igram jer je meni to odvratno i nema veze sa rallyem...

16 dana kasnije