• Gaming Vijesti
  • Nakon 20 godina otkriveno je kako igrati piratizirane igre na nečipiranom PS2

Nije igranje pirata, nego igranje "sigurnosnih kopija" da se ne ošteti original disk. 🙂
Tako da nije ilegalno.

yakuza_stinger Pa ova je najjednostavnija čini mi se. Imaš nečipirani PS2, snimiš DVD i moddaš ga. Ja sam morao, da bih napravio memory card sa free mcboot loaderom, imati čipirani PS2 na kojem sam pokrenuo boot DVD, napraviti USB stick sa podacima pa tek onda sve to snimiti na karticu. Ovdje to ne moraš. Probat ću iz znatiželje.

ikral ne samo to nego čisto eKurčenje, imaš working ps2 original stavis kopiju i onda kazes frendovima magic bro.

A i taj čip sjebava više laser, da ne govorimo o varirajućoj kvaliteti medija na koje se kopije snimaju, kao i kvaliteti snimača odnosno metodi snimanja. Ovo je super, samo stiže debelo (pre)kasno. U današnje vrijeme smislenije je poigrati se malo emulacijom s obzirom da je PS2 hardverski relikt.

Ma ja učitavam preko USB-a ali zapinju animacije, trebalo bi ubaciti pravi HDD u fat PS2 za najbolje rezultate. Jednom budem.

Totalno gej.
      Sjećam se kad sam igrao MGS 2, tamo 2001.g., morao sam:
      ubaciti original cd,
      nakon toga onaj Action replay cd,
      slušati plejku i kad dvaput cukne laser brzo izvaditi AR cd i umetnuti piratski cd unutra,
      i tek onda možeš počet igrat igru.
      Da, bili su dvd-ovi onda. Kupio sam Pioneer DVD sa MGS 2 igrom i platio sam ga 300 kn, tada. Znači piratski DVD. Mislim da je to jedan od prvih DVD-ova izdanih, taj Pioneer jel.

ikral Ovisi dosta i o verziji loadera, ali da, bolji je uobičajeni HDD za potpuniju kompatibilnost.